Koç Burcu
4 Kasımda kariyer iş alanınızın yöneticisi olan Satürn retrodan normal hareketine geçiyor iş alanıyla ilgili artan korkularınızı bir kenara bırakmanın vakti geldi. 8 Kasımla beraber güzel günler başlıyor, ilişkiler, ortaklarla alınan kararlarda uzlaştırmacı oluyorsunuz ve romantizm ilişkilerde yükseliyor.
10 Kasımda ve sonrasında yurtdışı bağlantılı konular, medya, hukuk, seyahat, eğitim alanları hızlanıyor. Kariyerinizle ilgili olumsuz düşüncelerden kaçının ve maddi konularda riskli adımlar atmamaya özen gösterin. 14 Kasım da ortaklaşa para konularında yaşayacağınız yeni ayla birlikte maddi konularla ilgili farklı fikirler ve kararlar alabilirsiniz. Bunlar kredi alma, vergi borcu ya da bir borcun altına girmekle alakalı olabilir. 27 Kasım da oluşan dolunayla yakın çevre, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarınızla iletişim konularınız hızlanabilir. Bir seyahat ya da eğitimdeyken ve iş yeriniz ön plandayken aniden ortaya çıkacak olay iki taraf arasında kalmanıza neden olabilir. Çevrenizden çabuk etkilenen bir enerji içerisinde olacaksınız. 

Boğa Burcu 
8 Kasım da Venüs iş ve hizmet alanlarınızda Kasım ayında ise ilk 3 haftada iş ilişkilerinizi pekiştirebilirsiniz, güzel anlaşmalar yapabilirsiniz. Kilo almaya daha da meyilli olabilirsiniz. 10 Kasım itibariyle bankalarla nafaka, vergi, miras konuları ile alakalı çözüm odaklı olabilirsiniz. Destekleyen enerjiler aktif. Para konusunda çok çabuk fikir üretebilirsiniz. 13 Kasımdaki Yeni Ay özel hayatınızla ilgili güzel başlangıçları karşınıza getirecek. Bu Yeni Ay da evlilik kararı ya da yeni ilişki başlangıçları, nişan, söz gibi kararlar alabilirsiniz. 24 Kasımdan sonra ortaklaşa gelirler alanı aktifleşiyor. Ayrıca sağlıkla alakalı konularda acil değilse ameliyat ya da herhangi bir operasyon geçirme durumlarını sonraya bırakmanız iyi olur. 25 Kasıma dikkat edin. Ev kazaları yaralanmalar gibi durumlar olabilir. 27 Kasım parasal konularda hassas olacaksınız. Elinizdeki parayı tutsanız iyi olur. Para konusunda kimseye güvenmeyin, yanıltıcı enerjiler aktif.

Bakanlıktan emlakçılar için yeni karar! Bakanlıktan emlakçılar için yeni karar!

İkizler Burcu
Kasım başında alacaklar ve borçlar hayatınızda önemli olacak. Alacağınız varsa tahsilatları gerçekleştirmek için harekete geçmeniz sizin için iyi olur. 4 Kasım gibi bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir. Sizin fikirlerinizi onaylamayan insanlara karşı tepkili olabilirsiniz yanıltıcı etkiler altındasınız. 4 Kasım civarı önemli kararlar almaktan uzak durun. 8 Kasımdan sonraki dönemde sosyal hayatınız, gezmeleriniz, aşk ve sevgi temaları artacaktır. İlişkiler, aşk hayatınız 10 Kasım da Merkür ün yay burcuna geçmesiyle hızlanacak. 13 Kasımdaki Yeni Ay sağlık ve günlük rutinler ve iş yeri alanlarınızı etkileyeceği için bu konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 24 Kasım itibari ile daha çok gündemleriniz ilişkiler olacak. 27 Kasımdaki dolunayla kişisel hayatınızla ilgili sağlık sorunlarında ve iş yeri düzenlemelerinde tamamlanmaya gidecek. Etrafınızdaki insanlarla konuştuklarınıza dikkat edin etki altında kalıp kendi kararlarınız konusunda mantıklı olmayabilirsiniz.


Yengeç Burcu
Kasım başında Satürn geri hareketini bitirip normal hareketine geçerken sizin eğitim, seyahat, ticari faaliyetler alanınızda etkili olacak. 8 Kasımdan sonra ev, tadilat, tamirat ve aynı zamanda bol bol misafir ağırlayabilirsiniz. 10 Kasım da aile olmak, aile ile vakit geçirmek, günlük rutinlerinizde artma olacak gibi görünüyor. Aldığınız haberler moralinizi aniden çökertebilir fakat riskli kararlardan uzak durun. Moral bozukluğu ile yanlış kararlar verebilirsiniz. 13 Kasımdaki Yeni Ayla beraber aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. 24 Kasımdan sonra bacak ve baldır bölgeleri ile alakalı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Dikkatli  olmaya fayda var. 27 Kasımdaki dolunay size bir olayın iç yüzünü anlamanıza sebebiyet verecek gibi görünüyor. Aydınlanıyorsunuz. 

Aslan Burcu
8 Kasımdan sonra abiniz, ablanız, kardeş ve yakın akrabalarınız ile bir araya gelerek bağlarınızı güçlendirip hoş zamanlar geçirebilirsiniz. 10 Kasımdan sonra aşk ve ilişkiler ile alakalı durumlar hızlanırken çocuklarınız varsa ve onlarla problemler yaşıyorsanız ilişkileriniz düzene girebilir. 13 Kasımdaki Yeni Ay aile ve yuva alanınızda vereceğiniz kararlarda bazı zorlanmalar yaşatabilir. Zaman zaman bu konularda tepkileriniz artabilir, sakin olmakta fayda var. Maddi konularda olumlu etkiler altında olacaksınız. 24 Kasımdan sonra eğlenceli, mücadele eden, özgürlükçü yanlarınız ön plana çıkabilir. 27 Kasımdaki dolunay sosyal çevre, arkadaşlarınızla ilgili önemli kararlar gündeminizde olacaktır fakat para ile ilgili konularda dikkatli olsanız iyi edersiniz.

Başak Burcu
Satürn ikili ilişkiler alanınızda geri hareketini bitirip normal hareketine geçecek. Kasım ayı başında bu etkiler sizin ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızdaki problemlerle alakalı bir takım test sürecinden geçip aydınlanma yaşatacak. 8 Kasımdan sonra maddi kazanımlarda artış görülebilir. Güzel olan kozmetik malzemeleri ve güzellik temaları ve aynı zamanda güzel objelere ilginiz artabilir. 10 Kasımdan sonra emlak alım satım aile ve yuva konuları hızlanacak. 13 Kasımdaki Yeni Ay önemli kararlar getirirken başkaları ile fikir alışverişi yapabilirsiniz ya da size söylenenlerle alakalı karşıt fikirler geliştirebilirsiniz. 24 Kasımdan sonra enerjiniz ev aile yuva konularında harcamalarınıza yönelik olacak. Evinizde bol bol misafir ağırlayabilirsiniz. Koşuşturmacalı aktif günler sizi bekliyor. 25 Kasımda ilişkiler ve özel hayatınızda şartları zorlamayın zararlı çıkabilirsiniz. 27 Kasımdaki dolunay kariyer alanınızda ev ve iş yeri arasındaki dengeyi kurmakta sıkıntı yaşatacak gözüküyor. 

Terazi Burcu
8 Kasımda Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle kendinizde dış görünüşünüzde değişiklikler yapacağınız bir ay olacak. Daha da güzelleşeceksiniz Teraziler. Sosyalleşecek, kılık kıyafet ve aynı zamanda alışverişler hızlanacak. Bu dönem kimse umurunuzda olmayacak, ışığınız artacak. 12 Kasım civarı risk almayın. 13 Kasımdaki yeni ay size para konuları ile alakalı önemli kararlar aldıracak. 24 Kasımdan sonra yakın çevre, akraba ve kardeş konuları hız kazanacak, iletişim artacak. İşiniz medya ile alakalı bir işse bu dönem reklam verebilir tanıtımlar yapabilirsiniz. Destekleneceksiniz. Kısa süreli yolculuklarda ve araba kullanırken dikkatli olmakta fayda var. 24-25 Kasımda sıkıntı yaratabilir. 27 Kasımdaki dolunay seyahat alanlarınızı etkileyeceği için ani önemli bir seyahat karşınıza çıkabilir. 

Akrep Burcu
4 Kasımdaki Satürn normal hayatına geçerken sizin aşk, çocuklar ve hobiler alanınızda disiplinli ve kararlı olmanızı sağlayacak. Aşk ile alakalı size öğretmenlik yapacaktır. Akışta kalın, direnmek yorar ve her şey bizim hayrımız içindir. 10 Kasımdan sonra para konuları gündemde olacak ve yeni fikirlerle maddi sorunları çözebilirsiniz. 13 Kasımda burcunuzda Yeni Ay gerçekleşecek. Kafanızdaki planları ortaya koymak adına size fırsatlar getirecek. Değerlendirmekte yarar var. 24 Kasımda çok güzel paralar kazanmaya başlayacaksınız. Bu kazanımlarınızı gezi ve seyahatlerde harcamak isteyebilirsiniz. Çok yoruldunuz fakat kazanımlarınızı istikrarlı kullanırsanız sizin için daha iyi olacaktır. 

Yay Burcu
8 Kasımdan itibaren sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyecek bağlarınızı kuvvetlendireceksiniz. İşten elde ettiğiniz gelirlerinizde artış görülebilir. 10 Kasımdan sonra kendinizi ifade etmekte zorlandığınız konularda daha rahat ifade etmeye başlayacaksınız. 13 Kasımda beklenmedik hesapta olmayan gündemler gelişebilir. Tedbirli olmakta fayda var. 24 Kasımda üzerinizdeki ölü toprağını atacaksınız. Sakarlık ve dikkatsizlikten oluşan kazalar gerçekleşebilir. Bu kazaların ev kazaları olması olası. 27 Kasımda özel hayatınızı etkileyen dolunay bir sonuca varmanıza sebep olacak. Sevdiğiniz insanın hayatındaki oluşumlar sizi etkileyebilir. Taşınma ya da yer değiştirme olasılığı yüksek görünüyor.

Oğlak Burcu 
4 Kasımda Satürn düz hareketine başlıyor. Yakın çevreye karşı olan sorumluluklar artabilir. 8 Kasımdan sonra iş yükünüz artabilir fakat kazanımlar ve terfilerde gelişmeler söz konusu, durmayın zam ve terfi talebinizi bu dönem iletin destekleneceksiniz. 10 Kasımda ruhsal olarak izole olmak isteyebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Yalnız çalışıp yeni kararlar almanız bu dönem iyi olacak. Ayrıca yeni projeler geliştirebilirsiniz. 

Kova Burcu
Kasım ayı fırsatların aktığı bir ay. Satürn düz harekete geçtiği için para ve işle ilgili konularda sizi çok iyi disipline edecek. 8 Kasımdan sonra çok iyi tanımadığınız insanlarla iletişimleriniz artabilir. Eğer öğrenciyseniz bu dönem ders ve eğitimleriniz ile ilgili motivasyonlarınız artabilir. Bu dönem kovaların atacağı adımlar onları mutlu edecektir. 10 Kasım itibari ile arkadaş ilişkileriniz önem kazanacak. Organizasyonlar, aktiviteler, davetler hız kazanıyor. Bazı harcamaların maddi sorunlara yol açması olası. 10-12 Kasım dikkatli olun. Ev kazaları, aile iletişiminde gerginlikler söz konusu olabilir. Sakin olmakta yarar var. 13 Kasımdaki Yeni Ay kariyerinizde önemli açılımları tetikleyecek. Kariyerinizde güzel sonuçlar elde ederken iş ve aile dengesini kurmakta zorlanabilirsiniz. 24 Kasımda spora başlayabilir ve sosyal alanda hareket kazanabilir. Sevdiklerinizle çokça vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 27 Kasımdaki dolunay aşk evinizde. Aşka dair önemli kararlar alabilirsiniz ve ayrıca arkadaşlarınız sizi yeni biriyle tanıştırabilir aşka yelken açabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa arkadaş ve sevgiliniz arasındaki dengeye dikkat edin.

Balık Burcu 
Satürn’ün normal hareketine dönmesiyle hayatınızdaki zorlanmaların neden olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Hayatınızı yeniden ele alacaksınız. 8 Kasımdan sonra para konuları hızlanıyor. Alacaklar, krediler ile ilgili işlemler başlatabilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. 10 Kasımdan sonra kariyer ve iş konuları hızlanabilir. Patronlarınızla bağınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Bazı kaotik süreçler yaşayabilirsiniz. Hayatınıza dair mutsuzlaşabilirsiniz. 13 Kasımdaki Yeni Ay seyahat, eğitim, hukuki ve ticari alanınızda gerçekleşecek. Bu durum önemli adımlar atmanıza neden olabilir. 24 Kasımdan sonra enerjinizi kendinizi özgürce ifade etme, kafanıza göre davranma eğiliminde olabilirsiniz. 27 Kasım itibariyle ailesel konularda hassas mevzular gündeme gelebilir. Kariyer konularında dikkatli kararlar almakta fayda var.
 

Editör: Tutku İç