HABER: DİLEK AYVALI

Mondi Tire Kutsan ile imzalanan protokol sayesinde fabrika su hattından alınan yeni hat ile takviye su gölete ulaştırıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü de bu çalışma için malzeme temin etti. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran yapılan takviye ile göletteki su azalmasının önüne geçileceğini ifade ederek destekleri için fabrika ve İZSU yetkililerine teşekkür etti .

Çok sayıda su canlısının yaşadığı gölete su takviyesi yapan Tire Belediyesi ekipleri hem görsel görünüm için hem de su canlıları için önlem almış oldu. Tire'de bulunan gölette suyun yaz mevsimi nedeniyle azalması durumuyla ilgili harekete geçen Tire Belediyesi ekipleri gölet için yaklaşık 500 metre boru döşeyerek can suyu takviyesi yaptı. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da çalışmaların başında bizzat yer alarak çalışmaları yakından takip etti.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran  tarafından yapılan incelemenin ardından son haftalarda mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava dolayısıyla suyu azalan gölete 500 metre boru döşenerek takviye su sağlandı.

Editör: Haber Merkezi