Yılbaşından bu yana kamuya açık alanlarda ve çocuk parklarında salgın hastalıklarla ilgili tedbirlerini alan Ödemiş Belediyesi, Koronavirüs’ün yurdumuzda görüldüğü 11 Mart 2020 tarihinden bu yana dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını kentin dört bir yanında sürdürüyor. 

Merkez ve çevre mahallelerde periyodik olarak yapılan çalışmalar çerçevesinde Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince toplu taşıma araçları ve ticari araçlar dezenfekte edilirken Zabıta Müdürlüğü ekipleri de Perşembe Pazarı’nda HES kodu, maske ve hijyen denetimi gerçekleştirdi. 

Bademli, Bıçakçı, Pirinççi, Kemenler, Emirli ve Mescitli mahallelerinde ve Çatalarmut Mevkii’nde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkama ve hijyen çalışması gerçekleştirildi. Halkın ortak kullanım alanları, okullar, camiler, kahvehaneler, lokantalar ve berber dükkanları Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edildi.  

Kamuya açık alanlar, kamu kurumları, aile sağlığı merkezleri, okullar, camiler, toplu taşıma araçları, ticari taksiler, banka şubeleri ve ATM’lerin çevrelerinde düzenli olarak dezenfeksiyon ve hijyen çalışmaları gerçekleştiren Ödemiş Belediyesi, kentteki pazar yerlerinde de dezenfektan noktaları oluşturarak Koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini sürdürüyor. 

Editör: Haber Merkezi