Salgın hastalık tehdidine karşı yılbaşından bu yana okulların genel kullanım alanlarını dezenfekte eden Ödemiş Belediyesi, Ödemiş’te 2 bini aşkın öğrencinin katılacağı LGS öncesi okullarda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor. 20 Haziran’da yapılacak sınava ev sahipliği yapacak okulların bahçeleri Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkanırken sınıflar da Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince sağlığına ve doğaya dost ürünler kullanılarak dezenfekte ediliyor.

Ödemişli öğrencilerin huzurlu, güvenli ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde sınava girmeleri adına başlatılan çalışma, program dahilinde YKS’ye de ev sahipliği yapacak okul binalarında titizlikle sürdürülecek.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Geleceğimiz olan gençlerimizin sınavlara huzur içerisinde katılmaları için ekiplerimiz kentimizdeki okul binalarında ve bahçelerinde hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyorlar. Velilerimizin de içi rahat olsun. Gençlerimizden de tek isteğimiz sınavlarına konsantre olmaları.

Ekiplerimiz yılbaşından bu yana çocuklarımızın sağlığı için İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli şekilde okullarımızda dezenfeksiyon çalışması yapıyordu. Bu hafta sonu LGS, sonrasında yapılacak YKS için de çalışmalarımız sürecek. Sınava katılan tüm öğrencilerimize ve sınavlarda görev alan tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi