Ödemiş Belediyesi Mursallı Halkapınar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi aracılığı ile üreticiden alınan patatesleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmaya başladı.

Uzun süredir fiyatlarda düşüşün yaşandığı patateste üretici, gelirin gideri karşılamamasından dertli. Ödemiş Belediyesi de bu süreçte kendi imkânları ile Mursallı Halkapınar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi aracılığı ile patates alıyor. Patatesler ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.  Bu dayanışma sürecinde patateslerin seçilip çuvallanmasında CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kaya Görgülü, Gençlik Kolları Başkanı Özgür Günlü ve yönetimi yardım etti.

Kendisi de bir üretici olan CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Özgür Günlü, duyarlı davranışından dolayı Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’e teşekkür ettiklerini belirterek, “Ödemiş Belediyesi fiyat krizi ile karşı karşıya olan patates üreticisini yalnız bırakmadı. Bizler de üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Üreticinin yanında olunmalı, destek verilmeli. Tüm belediyelerimizi hem üreticimizin hem de ihtiyaç sahiplerimizin derdine derman olan bu örnek dayanışmaya destek vermeye çağırıyoruz. Bu dayanışmada çaba sarf eden tüm gönüllülerimizin emeklerine sağlık."

Editör: Haber Merkezi