Haber: Dilek Ayvalı

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Yerel Yönetimler konusunu işleyen Çamlık Mahallesi ilkokulu öğrencilerini ağırladı.

Çamlık Mahallesi İlkokul öğretmeni Perihan Kırlı ve öğrencileri, Çamlık Mahalle Muhtarı Ahmet Yüksel ile Yerel Yönetimler ve Halkla İşbirliği hakkında uzun sohbet eden Başkan Yılmazlar öğrencilerin bu ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirtti.. Başkan Yılmazlar, makamında ağırladığı öğrencilerden gelen Beydağ'da yerel yönetimler ve Beydağ Belediye Başkanlığı hakkında soruları yanıtladı. Öğrenciler yerel yönetimlerin halkla olan ilişkileri ve işbirliği konularında Başkan Yılmazlar'a çeşitli sorular yöneltti.

Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Yılmazlar, en son öğrencilere tek tek belediye birimlerini gezdirip müdürlükleri tanıttı. Başkan Yılmazlar “Bugün Çamlık Mahallesi ilkokul öğrencilerimizin, muhtarımızın ve öğretmenimizin ziyareti bizleri onurlandırdı. Yerel Yönetimler konusunu işleyen öğrencilerimize belediye birim müdürlüklerimiz ve görevlerinden bahsettik. Her birinin gözlerindeki ışığın sonsuz olması dileğimle” dedi.

Sınıf öğretmeni Perihan Kırlı, amacının öğrencilere bu derste kurum ve birimlerin ne görev yaptıklarını yerinde göstererek öğretmek olduğunu belirtti.

Editör: Haber Merkezi