Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar normalleşme sürecinde ilçedeki esnafı ziyaret ederek hem hayırlı işler temennisinde bulundu hem de açıklanan kurallara uyulmasının toplum sağlığının korunması açısından hayati önem taşıdığını hatırlattı. 
Başkan Feridun Yılmazlar, Meclis Üyeleri sevgi Kandemir, Refik Süren ve Şakir Başaran ile birlikte koronavirüs salgını nedeniyle uzun bir aradan sonra bugün faaliyetlerine başlayan kahve, kıraathane, kafe ve lokantacı esnafını ziyaret etti.
Beydağ esnafıyla bir araya gelen Başkan Yılmazlar iki aydan uzun süredir iş yerleri kapalı olan esnafa hayırlı işler dilerken maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının toplum sağlığının korunması açısından hayati önem taşıdığını da hatırlattı.

“Esnafımızın kurallara uyup gerekli özeni göstereceğinden şüphemiz yok”
Kahve, kıraathane, kafe ve lokantacı esnafına gerçekleştirdiği ziyaret hakkında konuşan Başkan Yılmazlar, “Korona virüs salgını dolayısıyla kahve, kıraathane , kafe ve lokantacı esnafımız iki aydan fazla süredir faaliyet gösteremiyordu. Bugün itibariyle yeniden işlerinin başına dönen esnafımıza Meclis üyelerimizle  birlikte destek ziyaretinde bulunduk.
Halk sağlığını korumak için esnafımızın gerekli özeni göstereceğinden hiç şüphemiz yok. Tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar dilerim” ifadelerini kullandı.

“Bundan sonra da daima esnafımızın yanındayız.”
Başkan Yılmazlar, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Esnafımız, yeni dönemde belirlenen sağlık kurallarına ve mesafe şartlarına uyarak işlerinin başında olacaktır. Biz de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de daima esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi

Editör: Haber Merkezi