Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve eşi Selma Eriş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında ilçe çapında dereceye giren öğrenciler ve aileleriyle Taypark’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Eriş, öğrencileri kutlayıp çeşitli armağanlar verirken hep birlikte pasta kesildi.

LGS sınavında elde edilen başarının üniversiteye geçişte de sürmesini dileyen Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Öğrencilerimiz bizim gelecek adına umut çiçeklerimiz. LGS’de başarılı olan tüm öğrencilerimizi, onları geleceğe hazırlayan öğretmen arkadaşlarımı ve ailelerimizi tebrik ediyorum. Pandemi sürecinde de elbette çeşitli belirsizlikler oldu ama öğrencilerimiz en iyi şekilde konsantre oldular. Biz de Ödemiş Belediyesi olarak Dijital Sınıf ile geleceğe hazırlanan gençlerimizin yanında olduk. Elde ettikleri başarılarla aileleri öğretmenleri kadar biz de büyük Ödemiş ailesi olarak sevindik. Bugün de bunu kutlamak için buradayız.

Şimdiye kadar olan başarılarının bundan sonra da sürmesini, üniversiteye geçiş sürecinde de aynı azimle çalışmalarını diliyoruz. Çünkü gençlerimizin elde edeceği başarılar tüm Ödemiş’in gurur kaynağı olacaktır. Ödemiş’ten yetişen ülkemiz için önemli çalışmalar içerisinde olan hemşehrilerimizi gördükçe hepimiz çok seviniyoruz. Gençlerimizin de bu inanç ve kararlılıkla geleceğe en güzel şekilde hazırlanacaklarına inanıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi