Doğal Tıp Uzmanı Şaduman Karaca, detoks şekillerinden biri olan Bazik Beslenme eşliğinde açılan arınma kamplarını bu yıl 17-24 Eylül 2011 ve 15-22 Ekim 2011 tarihleri arasında Birgi’de açacak. 
Bozulmamış Anadolu beldelerinden biri olan Ödemiş ilçesine bağlı Birgi beldesinde, doğa ve tarihin bir ahenk içinde kalmayı başarmış olması, doğal şifa arayan hastaların yeni dinlenme ve arınma kapısı oldu.
Temiz havası, doğası ve kültürü ile Doğal Tıp Uzmanı Şaduman Karaca’nın hayran kaldığı beldede bu sene ilk kez doğal arınma kampı açılıyor. Detoks sürecince katılımcılara kendi özel arınma yolculuklarında eşlik edip, onlara şehir stresinin toksinlerini attırırken, beden ve ruhlarını da dinlendirecek. Bozdağ’ın tadına doyulmayan kaynak sularının yanında, öncelikle beldenin natürel, sezon meyve ve sebzeleri detoks döneminde tüketilecek. Toksinleri atmayı kolaylaştıracak detoks çayı, hareketler (Yoga ve doğa yürüyüşleri) ve diğer zihinsel ve bedensel etkinliklerin de detoks programı kapsamında yer alacağı bildirildi.  17-24 Eylül 2011 ve 15-22 Ekim 2011 tarihleri arasında yapılacak olan kampa yoğun katılım bekleniyor.
Editör: Haber Merkezi