Tire, hazır giyim üzerine bir mağazaya daha kavuşuyor. Kasha Giyim Ağat Ticaret, başta Kasha olmak üzere birbirinden seçkin markalarla genç, yaşlı bayanların tüm beklentilerine cevap vermeyi hedefliyor.
Hem sıcak hem de moda ürünlerle bir kış sezonu yaşamak isteyenlerin büyük bir beğeni ile tercih edebilecekleri Kasha başta olmak üzere birbirinden seçkin ESKİZ, SELİS, TABUU marka ürünlerin yer alacağı yeni mağazada bayan ve genç giyimin geniş bedenleri de dahil olmak üzere birçok modeli bayanların beğenisine sunulacak.
Özellikle çalışan bayanlar için günün her anında birbiriyle kombine edilebilecek tasarımların yer alacağı mağazadan alışveriş yapan müşteriler, çok farklı kıyafet alternatiflerine sahip olabilecekler. Renkli parlak temalarla birleştirilen kalıp desenler 2011–2012 sonbahar kış koleksiyonunun en belirgin ifadelerini oluşturuyor.
AÇILIŞ 22 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ
Faik Tokluoğlu Bulvarı No:6 adresindeki mağazanın açılışı ise 22 Ekim Cumartesi günü saat 14.00 yapılacak. Kasha Giyim açılışına tüm Küçük Menderes Havzası davetli.
Editör: Haber Merkezi