AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay eşi Serpil Akay ile birlikte Kiraz’da bir ailenin evinde iftar yemeği yedi. İdris Doğu ve ailesinin evindeki iftara katılan Akay’a, AK Parti İl Başkan Yardımcısı eczacı A.Faruk Niğde, AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak, İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Çavuş, Kadın Kolları Başkanı Hülya Coşkun ve Gençlik Kolları Başkanı İsmail Çavuş da eşlik etti.
İl Başkanı Ömer Cihat Akay iftarda kendilerini ağırlayan aileye teşekkür etti. 8 yaşında Gizem adında engelli bir kızı olan İdris Doğru’ya iş sözü veren Akay, aileye bir de klima hediye edeceğini söyledi.
Üç çocuk babası İdris Doğu da hem il başkanına hem de ilçe teşkilatına kendilerine sahip çıktıkları için teşekkür etti.
İl Başkanı Akay ve beraberindekiler daha sonra Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin’in Kiraz’da evinin önünde düzenlediği iftar yemeğine katıldılar.
Kısa bir süre iftar yemeğine katılanlarla ve Kasım Sevin’le sohbet eden partililer daha sonra Kiraz’ın Karaburç köyüne gittiler ve burada teravih namazı kıldılar.
Karaburç Muhtarı Hüseyin Akkeçe ve köylülerin sorunlarını dinleyen Ömer Cihat Akay, “Kiraz ilçe teşkilatı ve yönetim kurulunun yaptığı çalışmalara destek veriyoruz. Kiraz’ın üzerinde özellikle duruyoruz ve ilgileniyoruz. Bakanlarımızla, milletvekillerimizle hizmetinizdeyiz” dedi.
Editör: Haber Merkezi