Huzurevi sakinleri stres atmak ve güzel bir gün geçirmek adına Bademli’ye gittiler.
Ödemiş Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi sakinleri ilçeye bağlı, doğal güzellikleri ve yeşiliyle ünlü Bademli beldesinde keyifli bir gün geçirdiler. Sabah saatlerinde beldeye giden huzurevi sakinleri burada güzel havanın ve Bademli doğasının tadını çıkardılar.
Bademli’de Dere Restoran’da piknik yapan yaşlılar burada huzurevi sakinlerinden Önder Amca’nın keman dinletisiyle de hoş vakit geçirdiler. Önder Amca’nın kemanında çıkan nağmelerle eğlenen huzurevi sakinleri burada mangal da yaktılar.
Bademli Belediye personelinin de yakından ilgilendiği yaşlılar beldenin doğal güzelliğine hayran kaldıklarını ve stresten uzak güzel bir gün geçirmek için Bademli’nin çok uygun bir yer olduğunu söylediler.
Birbirlerinden ilginç hikayeleri olan huzurevi sakinleri gün boyu temiz havanın tadını çıkardılar.
Huzurevi sakinlerinin gözetmenleriyle birlikte beldelerini ziyaret etmelerinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak, “Huzurevindeki vatandaşlarımızı her zaman beldemize bekliyoruz. Onları ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Hepimiz yaşlanacağız ve yaşlıların kıymetini bilmemiz gerekir. Yardıma ve bakıma muhtaç yaşlı vatandaşlarımız için hepimiz sağduyulu davranmalıyız” dedi.
Bademli’de doyasıya eğlenerek, huzurlu bir gün geçiren huzurevi sakinleri akşam saatlerinde memnun bir şekilde beldeden ayrıldılar.
Editör: Haber Merkezi