Teknoloji ilerleyedursun, tarihsel ve kültürel alışkanlıklarımızı devam ettirmekten geri durmuyoruz. Yıllarca halıya, kilime sevgiyi dokuyan Türk insanı, bu kez sevdikleriyle birlikte fotoğrafını halıya dokutuyor.
Foto Fırat müşterilerine yeni bir hizmet sunmaya başladı. Foto Fırat’a sevdiklerinin fotoğrafını dijital ortamda getiren müşteriler ya da Foto Fırat’a gelerek birlikte fotoğraf getirenlerin resimleri artık halıya dokunuyor. Boyutuna göre 60 ile 200 lira arasında değişen kilimlerin dokunması için birkaç günlük süreye ihtiyaç var. Yoğunluk durumuna göre bir haftayı bulabiliyor.
Sevgilisine doğum günü hediyesi yaptırmak isteyenler, evlilik yıldönümü için alternatif arayanlar için sevgi dolu sürpriz bir hediye.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan işletme sahibi Fırat Akgün, müşterilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak bu çalışmaya başladıklarını ifade ederek, gelen talepler doğrultusunda doğru bir adım attıklarını gördüklerini söyledi. Fırat Akgün, “İnsanlar birbirlerine kalıcı ve sevgi dolu hediyeler almak istiyorlar. Bunu yaparken de bütçelerini zorlamayacak bir hediye arayışı içerisindeler. Sunduğumuz bu alternatif hediye yoğun ilgi gördü. Siparişlerin teslim süreleri bir haftayı buluyor şu anda. Müşterilerimiz, hediyeyi vermek istedikleri tarihe göre, bizim teslim süremizi göz önünde bulundurmalılar” şeklinde konuştu.
Foto Fırat İsmail Taşlı Caddesi’nde Şekerbank’ın hemen üst köşesinde hizmet veriyor.
Editör: Haber Merkezi