Ödemiş’in özgün müzik gruplarından Alaturka Mix gün geçtikçe büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Yaklaşık yirmi kişiden oluşan grup, hemen hemen bütün müzik tarzlarına hakim. Farklı dillerde de müzik yapabilen grup; İspanyolca, Fransızca ve İngilizce gibi birçok dilde şarkı söyleyebiliyor. Yirmi kişiden oluşan grupta vokalde Tayfun ve Nergiz, klavyede Şadi, kanunda Ege, kemanda Hasan, bateride Oğuz, ritim sazda Hüsnü, bas gitarda Burak ve Tolga, klasik gitarda da Hasan grubun başta gelen üyelerinden bazıları.
Alaturka Mix’in organizatörü Levent Aktepe, “Bu işin eğitimini almış kişilerle çalışıyoruz, grup üyelerimizin hepsi alanlarında profesyonel kişiler” diyerek eğitim konusundaki hassasiyetlerini de dile getirdi. 
Dışarıya açılmayı hedefleyen grup Nazilli, Aydın, Çeşme gibi yerlerde de sahne almak istediklerini söyledi. Son dönemlerde de Gölcük Otel, HEH Lokal, Ahrandı ve Göldağ’da sahne aldıklarını söyleyen Levent Aktepe, özel organizasyonlarda da bulunduklarını belirtti.
Aynı zamanda kurs veren grup üyeleri, Ödemişli gençlerin müzik alanında iyi bir eğitim almalarına da yardımcı oluyor. Şan, gitar, perküsyon gibi kurslar verdiklerini söyleyen grup üyeleri birebir kurs fiyatlarının 150TL olduğunu ifade ettiler.
Editör: Haber Merkezi