Tolga Mert Sosyal medya hesaplarından dile getirdiği isyanında “Övündüğünüz sağlık sisteminiz yerin dibine batsın!!!” ifadelerini kullandı.

İddiaya göre dün gece 80 yaşındaki yatalak ve yüksek kiloda olan teyzesi Gülser Mert’in aniden rahatsızlandığını, hemen 112 acil sağlık ekiplerini aradığını anlatan Tolga Mert, yatalak teyzesini ambulans ile gelen iki görevliye kendileri de yardım ederek oldukça zorlanarak ambulansa bindirdiklerini söyledi. Aynı zamanda alzaymır hastası da olan teyzesi Gülser Mert’in aniden vücut titremesi olunca endişe ettiklerini 112 Acil Servis ekiplerini aradığını söyleyen Tolga Mert; “Biz ambulansa bindirilmesine yardım ettik ve hastamızı zorla ambulansa bindirdik. Hastaneye giriş yaptık ve hastamıza sadece sakinleştirici iğne vurup evinize gidin dediler! İkinci kattan zorla indirdiğimiz teyzemizi ambulansla tekrardan eve götüremeyiz dediler! Hiçbir şekilde arabaya bile bindiremediğimiz ve belinden sakat olan teyzemizi lanet olsun deyip sedye ile eve getirdik. Selçuk sokaklarında sedye ile taşıma yaptık” dedi.

Yaşadığı bu skandalın ardından sosyal medya hesapları üzerinden isyanını dile getiren Tolga Mert, yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Övündüğünüz sağlık sisteminiz yerin dibine batsın!!! Koca koca binaların içinde muhtaç olun bu durumlara. Hastane personeli kişisel çabası ile de ambulans ile eve getirilmesine çare olamadı. Selçuk Devlet Hastanesi personeline kişisel çabaları için  teşekkürler. Sağlık sisteminize binlerce lanet olsun”

Editör: Haber Merkezi