ÖZEL HABER:BSHA/BURCU KESKİN
Dudaklarına dolgu yaptırdıktan sonra ateşi çıkan ve dudakları şişmeye başlayan Hemşire Merve Keleş, Türkiye’nin gündemi oldu. Çalıştığı hastanenin Plastik Cerrahi Servisi’nde tedavi altına alınan Keleş, ‘ Dolgu maddesinin nedeninin ne olduğu belli değil hala. Araştırıyoruz. Tedaviye de devam ediyoruz. Ne olduğu belli değil. Zaten ilk güne göre gelişme var aldığım tedaviyle. Enfeksiyon geçti reaksiyonu da geçirmeye çalışıyoruz’ dedi.
Olayın savcılığa intikal ettiğini belirten Keleş, “Açıkçası hastanede yattığım için o konularla ilgilenemedim. Daha dün savcılık için gereken belgeleri toplayıp karakola bildirdim. Yani bugün yarın eli kulağındadır ama olay savcılık süreci nasıl ilerler bilmiyorum. Maddi ve manevi olarak dava açacağım. Özellikle ona o maddeyi satan firmayı da araştırıp ona da maddi manevi dava açacağım. Araştırıyorum’ diye konuştu. Hemşire Keleş tedavisiyle ilgi olarak kalıcı bir hasar ya da dudaklarını kaybetme ihtimaline ilişkin olarak ‘Tabi ki dudaklarımı kaybetme ihtimalim söz konusu. Ameliyat olursam dudaklarımı kaybetmem söz konusuydu. Şu an için doktorlar takip ediyor, güzel bir gelişme görüyoruz. Ama önümde 6 aylık bir süreç var en az’ dedi.
Facebook yorumları hakkında suç duyurusunda bulunacak
Keleş, facebook hesabı üzerinden kendisine gelen eleştirel yorumlar için ise ‘Yorumlarınıza isterseniz dikkat etmeyin artık’ sözüyle paylaştığı görselde bu yorumları yapanlar hakkında maddi manevi suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi