Haber :Dilek Ayvalı

Evli ve 7 aylık hamile olan Anaokulu öğretmeni Seher Başaran, hamile kalınca özel sektörde yaptığı öğretmenliği bırakmak zorunda kaldı.

Yaklaşık 3 yıldır Farmasi’nin makyaj ve kişisel bakım ürünlerini kullanan Seher Başaran, tüm ürünlerinden memnun olduğu Farmasi distribütörü olmaya karar verdi.

Yakın arkadaşlarına, akrabalarına, komşularına Farmasi satışına başladığını kısa sürede duyuran genç girişimci Seher Başaran, çevresindeki Farmasi kullanıcılarını müşterileri arasına ekledi ve üye kayıtlarına da başladı.

Seher Başaran, “Türkiye’nin en büyük doğrudan satış şirketi olma yolunda ilerleyen, sağlık ve kozmetik sektöründe, İlklerle başlayıp ilklerle süren başarı hikâyesi olan Farmasi tamamen Türk firması olduğu için ürünlerini tercih ediyordum. Çoğunlukla kozmetik ürünlerini kullanıyordum. Gebeliğim nedeniyle çalıştığım anaokulundan ayrılmak zorunda kaldım. Evime ben de katkı sağlamayı sürdürmeliydim diye düşünürken dedim ki, ‘Ben bu muhteşem ürünleri yıllardır kullanıyorum, neden satışını da yapmayayım’. Hemen distribütör oldum. Diğer temizlik ürünlerini de kullanmaya başladım. Çünkü anne oluyorsanız artık kendi sağlığınızla birlikte artık daha çok düşündüğünüz bebeğiniz oluyor. Farmasi temizlik ürünleri son derece sağlığa zararsız ürünler. Bu benim için çok önemli. Çevreme de önce bunu anlatıyorum. Çünkü önce sağlık diyoruz. Sonuç olarak Farmasi ile yeniden gelir elde etmeye başladım. Farmasi doğaya, canlılara, insana ve insan sağlığına değer veren bir Türk şirketi olduğu için de özellikle herkese tavsiye ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi