Haber: Dilek Ayvalı

48 yaşındaki evli ve iki çocuk annesi Ayşe Maviş, resmî bir kurumda yönetici yardımcısı olarak çalışıyordu. Ancak 2013 yılında yolu Oriflame direktörü ile kesişince bir anda hayatı da değişti.

Çalıştığı kurumdan kendi isteği ile tazminatını alarak ayrılan Maviş, İsveç menşeili Oriflame için kolları sıvadı. Kısa süre içinde hayal bile edemediği hedeflere ulaştı ve kamudan aldığı maaşın iki katını kazanmaya başladı. Bununla birlikte şirketin önce bin, ardından bin 500 dolarlık ödüllerine layık görüldü. Ardından yurt dışı gezileri ve Umre ziyaretleri de geldi.

KAZANDIKÇA PAYLAŞTI

Sağlık memuru kardeşinin teklifi üzerine Afrika’daki katarakt olan çocuklara da el uzatan Ayşe Maviş, yeniden doğuşunu şöyle anlattı, “Oriflame ürünleri hayvansal gıda barındırmadığı ve hayvanlar üzerinde denenmediği için piyasada büyük ilgi görüyor. Bu seçkin ürünleri pazarlayan birçok kadın aile bütçesine katkı sağlıyor. Bu aynı zamanda bir sosyal proje demek. Oriflame ile tanıştıktan sonra hem refahı hem huzuru buldum. Yaşam standardım yükseldi. Afrika’da sıcak iklim nedeniyle gözlerinde katarakt oluşan bir çocuğun tedavisini üstlendim. Dünyanın öbür ucundan gelen ‘Lucy Clamenten sayenizde artık ışığı görüyor’ e-maili ile dünyanın en mutlu insanı ben oldum. Ameliyat olan kızımızın önceki ve sonraki fotoğraflarına baktıkça mutluluk gözyaşlarımı tutamadım.”

HAYALLERİMİZ BİTMEMELİ

Üç günlük aktif çalışması sonucunda elde ettiği gelir ile Afrika’da bir çocuğun dünyayı görmesini sağlayan Ayşe Maviş, 5 kişiyi de Umre’ye gönderdiğinin altını çizdi. Şimdiki hayalinin bir Sadaka-i Cariye kurmak olduğunu anlatan Maviş, “İnanıyorum ki bu hayalimi de en kısa zamanda gerçekleştireceğim. Çünkü hayal ederseniz gerçek olur. Hayallerimiz hiç bitmemeli ve karanlık gecelerde kaybolmamalı. Oriflime ile birçok kadına da iş imkânı sunuyorum. Onlar da benim gibi hayallerine ulaşabilirler” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi