HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Belediyesi Nikâh ve Düğün Salonunda yapılan Yılbaşı eğlencesine Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Mümin Sevgen, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, eşi Selma Eriş, siyasi Parti temsilcileri, Özel çocuklar ve ailelerinin yanı sıra davetliler katıldılar.

Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hülya Tunç, “Böyle güzel bir gecede birlik ve Beraberlik içinde olduğumuz için çok mutluyum. Acısı ve tatlısıyla 2019 yılını geri de bırakıyoruz. 2020 yılının engelli vatandaşlarımıza daha huzurlu bir hayat getirmesini ve bütün insanlık için engelsiz bir dünya umuduyla hayatın onlara hep sevinç, mutluluk ve kolaylıklar getirmesini diliyor. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

“Herkese yetebilecek kadar sevgimiz olsun”

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “2019 Yılını iyi ya da kötü anılarıyla bir şekilde uğurluyoruz. Tabii ki iyi bir yıl olmasını dilerdik. Gönül istiyor ki bu zamana kadar yaşadığımız günlerde ne yaşadıysak, bir kere koyalım önümüzdeki 2020 yılı hepimiz için tüm dünya ve Ödemiş ailesi için mutluluk, sevgi, huzur, kardeşlik, dostluk dolu engelsiz gönüllerde engel olmadan, en büyük engel tabii ki sevgisizlik olarak değerlendiriyoruz. Sevgi yüreğimizde çok olsun. Herkesi sığdırabileceğimiz kadar gönlümüz geniş, herkese yetebilecek kadar sevgimiz olsun.  Bu dileklerle 2020 yılı hepimize hayırlı uğurlu olsun. Mutlu bereketli bir yıl getirmesini diliyorum. Ülkemiz adına terörden uzak, acıların yaşanmadığı bir yıl olmasını diliyorum. Evlatlarımız için de onların daha mutlu olduğu bir yıl diliyorum. Bu güzel evlatlarımızın anne ve babalarına da en içten sevgilerimle selamlıyorum. Hepinize mutlu yıllar diliyorum” dedi.

ÖZEL GENÇ KIZLARA GELİNLİK GİYDİRİLDİ

Ödemiş Engelsiz yaşam Derneği tarafından Yılbaşı eğlencesine getirilen Özel genç kızlara gelinlik giydirilirken, gelinlik giyen gençler ve aileleri orkestra ile gönüllerince eğlendiler.

BELEDİYE BAŞKANI VE EMNİYET MÜDÜRÜ DE ÖZEL GENÇLERLE DANS ETTİLER

Orkestranın hareketli şarkılarıyla coşan Özel gençler ve davetliler gönüllerince güzel bir gece geçirirken, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve Ödemiş İlçe Emniyet müdürü Mümin Sevgen özel gençlerle  birlikte piste çıkarak dans ettiler.

GECEDE BİR DE PASTA KESİLDİ

Yılbaşını eğlencesinde gönüllerince eğlenen Özel gençler ve Dernek Başkanı Hülya Tunç ile birlikte pasta kestiler. Ve kesilen pastayı dernek başkanı Hülya Tunç ve başkan yardımcısı Figen Keskiner ile birlikte Özel gençlere ikram ettiler.

ORKESTRAYA PLAKET

Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği başkanı Hülya Tunç gecede hiçbir talepte bulunmayan Orkestracı Emre Bizden’e teşekkür plaketi takdim etti.

Editör: Haber Merkezi