Dilek Ayvalı

Koronavirüs salgının yaşandığı bu günlerde Başkan Yılmazlar, ilçedeki engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sohbet etti.

Engelli vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Yılmazlar, her zaman engelli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini ifade ederek, çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

“YETER Kİ YÜREĞİMİZ ENGELLİ OLMASIN”

YILMAZLAR, “Yalnız bir gün değil, her zaman yanınızdayız. Engelliler Haftası münasebetiyle ilçe merkezinde ikamet eden kardeşlerimizi ziyaret ettik. Engelli kardeşlerimizin hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma konusunda hepimize önemli görevler düşmektedir. Yeter ki yüreğimiz engelli olmasın. Engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk, huzur dolu bir yaşam diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Beydağ’da yaşayan engelli vatandaşlar da, Başkan Yılmazlar’a kendilerine verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ettiler.

Göreve geldiği ilk günden beri “Beydağ hizmetin en iyisine layıktır, mutlu bir Beydağ” anlayışıyla Beydağ’ın gelişmesi, güzelleşmesi ve kalkınması için çalışan Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar her zaman sevgisiyle hemşerilerinin yanında olacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi