Haber: Dilek Ayvalı

İçerisinde yüzde 46 azot bulunan Block 46 adlı yavaş salınımlı yeni nesil akıllı gübre ile ürünlerinizde verim artışı sağlayabilirsiniz.

Meister Bauer’in bölgedeki tek temsilcisi Volkan Bayraktar, “Yavaş salınımlı akıllı gübre Block 46, 70 gün boyunca bitkiye azotu yavaş salınım ile veriyor. Bitki her gün ihtiyacı olan azotu topraktan alabiliyor. Mısır tarımında ya da sebze tarımı yapan çiftçilerde 70 gün boyunca toprak altında bitkiye azot yavaş yavaş salınıyor. Topraktaki azot dengesini buluyor bitki. Böylece bitki her gün daha iyi besleniyor” dedi.

Bölgede domates, biber, pamuk ve mısır ekiminin revaçta olduğunu kaydeden Volkan Bayraktar, “Silajlık mısır için harika sonuçlarımız var. Dekarda minimum 1 tona kadar verim artışı sağlıyor. Biz bunu denedik. Aynı zamanda Dual Motto gübremizi de öneriyoruz verim artışı için. Dual Motto’da 15+15+15 (Azot, fosfor ve potasyum) ve ayrıca topraktaki alımı kolaylaştırmak için yüzde 15 kükürt bulunuyor. Bu da yavaş salınımlı yeni nesil akıllı gübre” dedi.

Editör: Haber Merkezi