STAT: Sandıklı

HAKEMLER: Şeyma Haşlak**, Hüseyin Asım Kılıç**, Furkan Abdullah Öztaş**

SANDIKLISPOR: Emir**, Koray** İslam**, Tunahan*, Şervan*, Metehan**,Özgür*, Burhan* (65 Burak**), Batuhan** (90+5 Kaan?), Ali* (72 Kayhan*) Halil* (90+5 Yunus?)

TİRE 2021 FK: Erhan***, Tugay**, İbrahim*(65 Fırat**), Serhat**, Muhsin**, Hüseyin**, İsmail* (72 Keremcan*), Muratcan** (65 Tuncer*), Abdülaziz** (46 Güner**), Ümit**, Halil İbrahim**

SARI KARTLAR: İslam, Koray, Batuhan (Sandıklıspor), Hüseyin (Tire FK)

KIRMIZI KART: Dk. 90 Koray

BAL Ligi, 9. Bölge 1. Grup’ta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Tire 2021 FK, Yunus Emre Belediyespor karşılaşmasının ardından deplasmanda Sandıklıspor ile de 0-0 berabere kalarak yara aldı. İki haftadır galibiyete hasret kalan sarı kırmızılılar, puan cetvelinde 10 puanlı Belediye Bolvadin Termalspor ve 9 puanlı Kınık Belediyespor’un ardından 8 puanla zirve takibi sürdürdü. Sandıklıspor maçında da takımını yalnız bırakmayan Başkan Hüma Yüksel ile ikinci Başkan Yiğit Çetinkal karşılaşmanın ardından futbolcu ve teknik ekibi teselli etti. Üstün bir oyun sergilediklerini belirten Başkan Yüksel, “İki haftadır ortaya koyduğuz güzel oyunumuzu gol ile süsleyemiyoruz. Şansızlığımızı Kınık Belediyespor önünde kıracağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi