HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Antrenman Öncesi Doğum günü Kutlaması

Antrenman öncesi Ödemişsporlu futbolcular 20. Yaş gününü kutlayan takım arkadaşları Özder İşçenkal’a sürpriz doğum günü kutlaması yaparak Ertuğrul Ormancı tesislerinde doğum günün kutladılar. Takım arkadaşlarının sürpriz doğum günün kutlaması karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Özder’i ilk kutlayan takım arkadaşları oldu.

Özder İşçenkal, “Futbolculuk hayatıma Ödemişspor’un alt yapısında başladım. Daha sonra sırasıyla Kuşadasıspor, Kuşadasıdenizspor ve şimdi de Ödemişspor’un A takımda devam ediyorum. Alt Yapısında yetiştiğim bir kulübün A takımında oynamak benim için gurur verici bir şey, inşallah ileride daha iyi takımlarda oynamak benim en büyük hayalim ve bunu gerçekleştirerek, Hem Aileme hem de Ödemişspor’a en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Ödemişspor olarak bizler büyük bir aile olduk. Ben de bu ailenin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum. Tek isteğim Ödemişspor’u hak ettiği yere taşımak ve Lig’de en iyi yerde bitirmek” dedi.

Daha sonra kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kesen İşçenkal, “bu mutlu günümde bana sürpriz yapan takım arkadaşlarıma bu günü unutmayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi