Tire’de her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen “Cumhuriyet Kupası Kros Koşusu Yarışmaları” bu yıl da düzenlendi. Sasalı ve İstasyon caddeleri boyunca yapılan koşular, altı kategoride gerçekleşti.
Tire’de yıllardır düzenlenen “Cumhuriyet Kupası” kros koşusu yarışmaları bu yıl da aynı şekilde gerçekleştirildi. Dün sabah saatlerinde gerçekleşen, başlangıç noktası Fatih Parkı önü olan Sasalı ve İstasyon caddeleri boyunca devam edip Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren koşular altı ayrı kategoride gerçekleştirildi.
Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışmalarda kendi kategorisinde ilk üç derece içerisinde yer alan koşuculara hediyeleri ve madalyaları 29 Ekim Cumartesi günü bayram kutlamaları programı çerçevesinde verileceği ifade edildi.
KATEGORİLERİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ŞÖYLE :
Küçük kızlarda 1. Gülben Kuloğlu (İnkılâp İlköğretim Okulu), 2. Selma İlkören (Atatürk İlköğretim Okulu), 3. ise Melda Taşdeğen (Aydınoğlu İlköğretim Okulu) oldu. Küçük erkeklerde 1. Tayfun Bayat (Atatürk İlköğretim Okulu), 2. Kamil Sankur (Aydınoğlu İlköğretim Okulu), 3. ise Fırat Daşdan (Atatürk İlköğretim Okulu) oldu.
Yıldız kızlarda gelindiğinde ise 1.’liği Ayşe Bayram (Özel Bilgi Koleji) alırken, 2.’liği Nurcan Özkaya (Aydınoğlu İlköğretim Okulu), 3.’lüğü ise Sibel Acar (İstiklal İlköğretim Okulu) aldı. Yıldız erkeklerde ise 1. Mehmet Can Öz (Özel Bilgi Koleji), 2. Serkan Akel (İnkılâp İlköğretim Okulu), 3.Tanju Ezgi (Kireli Köyü Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okulu ) oldu.
Genç yıldız kızlar da 1. Sinem Yiğit (Öğretmen Melehat Aksoy Lisesi), 2. Aylin Tüner(Kız Meslek Lisesi), 3. Büşra Sarıtaş (Anadolu Kutsan Lisesi) gelirken, genç yıldız erkeklerde 1. Abdurrahman Tan (İmam Hatip Lisesi), 2. Oğuz Tunçay (Öğretmen Melehat Aksoy Lisesi), 3. ise İlhan Tunç (Öğretmen Melehat Aksoy Lisesi) geldi.
Editör: Haber Merkezi