HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

4 Ocak’ta başlayacak Süper Amatör Lig’de ikinci yarı maçları öncesi Ödemişspor bir yandan Antalya’da kamp yaparak güç depolarken, diğer yandan da transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Bölgesel Amatör Lig iddiasıyla yoluna devam eden ve ikinci yarıda bu hedefine yürümek isteyen Ödemişspor ilk transferi orta sahaya yaptı.  Kırmız Lacivertli takım Ligin ilk yarısında Bölgesel Amatör Lig'de Hendekspor forması giyen Ödemişli 24 Yaşındaki genç futbolcu Cihat Karaer’i 1,5 sezonluk aranın ardından tekrar renklerine bağlarken, Karaer takımla birlikte çalışmalara başladı.

BİRÇOK FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI

Ligin ilk yarısında Ödemişspor forması giyen futbolcular, Ömer Kaplan, Ulaş Yalçın, Nihat Günak, Ataberk Uzbasan, Doğukan Şahin ve Salih Topyay ile yollar ayrıldı.

CİHAT KARAER’İN FUTBOLCULUK KARİYERİ

Ödemiş Belediyespor altyapısından yetiştikten sonra Altınordu ve Balçova Yaşam formaları ile profesyonel liglerde top koşturan 2015 yılından itibaren Ödemişspor'da 1,5 sezon forma giyen Cihat Karaer, 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında Turgutluspor formasıyla 3. Lig'e yükselme başarısını yaşadı. 2017-2018 sezonunda Ödemişspor'un Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta şampiyon olup 3. Lig'in kapısından dönen kadrosunda da ter döken Karaer, geçen sezonu, Bölgesel Amatör Lig'de Salihli Belediyespor ‘da tamamladı. Bu sezonun başında Hendekspor'a transfer olan Cihat Karaer ikinci yarıda Ödemişspor'un başarısı için mücadele edecek.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SON SURAT DEVAM EDİYOR

Ödemişspor yönetimi, teknik ekibin raporu doğrultusunda çeşitli mevkilere takviye yapmak üzere görüşmelerini sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi