Haber: Dilek Acar Güleç

Ödemişspor Bölgesel Amatör Lig'e yükselme play out maçında İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynadığı Alaçatı maçında 1-0 yenilerek umutlarını başka bahara bıraktı.

İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanan mücadelede her iki taraf da maç sonuna kadar istekli oynarken, Alaçatıspor maçın 54. Dakikasında Yavuz Selim Şentürk'ün golüyle 1-0 öne geçti bu golden sonra istekli ve arzulu futbolunu bırakmayan Ödemişspor bir çok pozisyona girse de aradığı golü bulamadı.

Öte yandan maçın 72. Dakikasında maçın 4. Hakeminin uyarısı ile maçın hakemi Ödemişspor teknik direktörü Mahmut Arslan'ı kırmızı kart göstererek tribüne yollarken, maçın 77. Dakikasında Alaçatılı futbolcu Serhat Duman Ödemişsporlu futbolcuya yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

CİHAT KARAER İLE ÖDEMİŞSPOR PENALTI KAÇIRDI

Maçın 80. Dakikasında Alaçatılı futbolcunun ceza sahası içerisinde topa elle müdahale etmesi sonucu penaltı kazanan Ödemişspor’da penaltıyı Cihat Karaer kullandı ve Cihat’ın penaltısını Alaçatı kalecisi kurtardı. Bu sonuçla Alaçatı BAL’da kalırken Ödemişspor'un umutları başka bahara kaldı.

Editör: Haber Merkezi