HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Transfer görüşmelerini aralıksız sürdüren Ödemişspor yönetim kurulu iç transferin yanı sıra dış transferde de atağa geçti. İç transferde stoper Semih Öğren yeniden imzayı atarken dış transferde tecrübeli kanat oyuncusu Ulaş Yalçın, Beydağlı genç yetenekler Sinan Süren ve Özer Çizer, BAL kariyerinde şampiyonlukları bulunan sol bek Salih Topyay ve Alaşehir'de BAL tecrübesi yaşayan sağ bek Bekir Gökoğlan ile anlaşma sağlandı.

SEMİH YENİDEN İMZAYI ATTI

İç transferde geçen sezon devre arasında takıma katılan 26 yaşındaki stoper Semih Öğren ile görüşen yönetim, yeni sezon için de anlaşmaya vardı.

Ödemişspor'un anlaşma sağladığı tecrübeli futbolcu Ulaş Yalçın geçen sezon Acıpayam Bld. ve Gördes Bld. formalarını giydi. 34 yaşındaki kanat oyuncusu kariyeri boyunca Gençlerbirliği, Akhisarspor, Uşakspor, M.Kemalpaşa, Lüleburgazspor, Siirtspor, Gümüşhanespor, Kırıkhanspor, Küçükköy, Erzinspor, Fatsa Bld., Bartınspor, Alaşehir Bld., Kuşadasıspor'da görev yaptı.

Ödemişspor'un Alaşehir Belediyespor'dan renklerine bağladığı 27 yaşındaki sağ bek Bekir Gökoğlan daha önce Kulaspor ve Bağcılarspor formalarını terletti. Gökoğlan, Alaşehir ve Kula'da BAL tecrübesi yaşadı.

Beydağ Belediyespor'dan transfer edilen 23 yaşındaki forvet-kanat oyuncusu Sinan Süren, 2016-2017 sezonunda da Ödemişspor kadrosunda yer alırken Çanakkale Dardanel, Kastamonuspor 1966, Ayancık Bld., Kastamonu Özel İdare takımlarında top koşturdu.

ÖZER ÇİZER YENİDEN YUVADA

Ödemiş Belediye ve Beydağ Belediye altyapılarında da top koşturan Özer Çizer, Pamukörenspor'dan yeniden yuvaya döndü. Futsal Milli Takımı aday kadrolarında da yer almış olan 26 yaşındaki kanat oyuncusu Sarayköy 1926, Eskişehirspor, Atça Bld., Acarlar Bld., İncirliova Bld., Karpuzlu Bld., Yıldızspor formalarını da terletti.

Geçen sezon Elbistanspor ve Sungurlu Belediye formalarını giyen 29 yaşındaki sol bek Salih Topyay da Sakaryaspor, Belediye Bingölspor, Edirnespor GK, Kozlu Bld., Zonguldak Kömür, REO Atillaspor, Anamur Bld., Altınova Bld., Çerkezköy 1911, 1954 Kelkit Bld.'de de top koşturdu. Topyay, Zonguldak Kömür forması ile BAL'dan 3. Lig'e yükselme başarısını yaşadı.

Editör: Haber Merkezi