Ödemiş Belediyespor Dağcılık Kolu (ÖBEDAK) 2011- 2012 dağ sporları alanında yapacağı yürüyüşlerin ilkini Ahrandı-Sarıçam parkuruyla başlattı.
Hafta sonunu, doğayla baş başa olmak ve yeni haftaya zinde başlamak isteyen doğa tutkunları ÖBEDAK’ın düzenlemiş olduğu etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.
Etkinlikle ilgili bilgi veren emekli öğretmen ve 22 yıllık dağcı Mümtaz Saygı, “Geçen yıl martta faaliyete geçirdiğimiz Ödemiş Belediyespor Dağcılık Kolu 2011-2012 döneminde hafta sonları yapacağı faaliyetlerle adından çok söz ettirecek. Bugün yaptığımız faaliyetimizde havanın yağışlı olması katılımı etkilemedi. Kalabalık bir grupla Salı Pazarı Belediye Kafeteryası önünden, saat 07.15’te yürüyüşe başladık. Yaklaşık 3 saat sonra sarıçam zirvesine (Rakım 740 m) ulaştık. Havanın hafif yağmurlu ve sisli olmasından dolayı muhteşem doğa manzarası eşliğinde doğa yürüyüşümüz çok güzel geçti. Doğa yürüyüşü etkinliğine katılan tüm doğaseverleri buradan da teşekkür ediyorum” dedi
Yürüyüşe katılan doğaseverler, Ahrandı Restoran’da kahvaltı yaptıktan sonra diğer doğa yürüyüşlerinde buluşmak üzere ayrıldılar.
Editör: Haber Merkezi