Haber: Dilek Ayvalı

İzmir SAL E Grubu'ndaki 4. hafta mücadelesinde Tire Belediyespor, Ödemişsporu 3-0 yenmeyi başardı. 

Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmanın ilk bölümü dengeli mücadele ile geçti. Tire Belediyespor 4'te Hasan Topaloğlu ile gole yaklaştı. 15'te Zafer'in köşe vuruşunda Umur'un kafa vuruşu üst direği sıyırdı. 26'da sol kanattan hızla gelişen atakta topu önünde bulan Buğra'nın net vuruşunda top ağlara gitti, Tire ekibi öne geçti. 

42'de arka arkaya kornerler kullanan Tire Belediyespor ikinci golü de buldu. Erhan'ın vuruşunda topu önünde bulan Hasan Topaloğlu, skoru 2-0'a getirdi. Ödemişli oyuncular uzun süre ofsayt gerekçesiyle itirazlarda bulundu. 

Golün ardından Ödemiş farkı azaltmak için yüklense de golü yine Tire Belediyespor buldu. 45+4'te Halil'in Zafer'e paslı kullanmak istediği serbest vuruşta araya giren Aydın'ın pasında Hasan Aykılıç soldan ceza alanına sarkıp bire bir durumda ağları gördü, ilk yarının skorunu 3-0 olarak belirledi. 

İkinci yarı pozisyon zenginliğinden uzak geçerken 54'te Tire Belediye kalecisi Emrullah'ın uzaklaştırmaya çalıştığı top Şamil'in önünde kaldı. Şamil'in vuruşunda top direkten oyun alanına döndü.

67'de Umur'un pas hatasında araya giren kaleciyi önde gören Aydın Kuzu'nun uzak mesafeden vuruşu üstten auta gitti. Tire Belediyespor'un tempoyu oldukça düşürdüğü ve oyunun her fırsatta duraksadığı ikinci yarıda başka gol olmadı. Maç 3-0 Tire Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi