Kirazspor’un uzun yıllar formasını başarıyla taşıyan ve takımları için her türlü fedakârlığı yaparak forma aşkıyla oynayan futbolcuları Koru Otel’deki yemekte biraraya geldi.
Ertuğrul köyünden Çerkez futbolculardan Ahmet, Fikret, İrfan Kemal, Fahri, Ali, Paşa, İlyas, İshak ile Kiraz’ın yetiştirdiği Hakan Eriş, Semih Dursun, İsmet Çakalcı. Muammer Keskin Mehmet Elmas, Mehmet Barut, Özgür Kılıç, Talat, Hayri Tozar İsmail Eskici Şahap, Ali Kiremitçi, Ali Avşar, Musa Hoca, Mustafa Okka Yüksel, Mustafa Avcı ve İpti Avcı, Koru Otel’de yemekte biraraya gelerek eski günlerini yad ettiler,
Organizasyonu gerçekleştiren eski futbolcu ve takım kaptanı İsmet Çakalcı bu yemekte kendilerine büyük destek olan Hakan Eriş’e ve emeği gecen Koru Otel personeline teşekkür ederek yemeğe katılan misafirlerle yakından ilgilendi.
20 yıl sonra yemekte buluşan futbolcular zaman zaman duygulu anlar yaşadı.
Eski Başkan Hakan Eriş yeşil beyaz diye slogan attırdı. Koru Otel’deki yemek şarkılarla, tezahüratlar ve kaynaşmalarla son buldu. Bu tür organizasyonların sıklıkla yapılması temenni edildi.
Editör: Haber Merkezi