Ödemişli engelli öğrenciler, Kayseri’deki olimpik oyunlarına katılıyor.
Türkiye Özel Sporcular Derneği ve Erciyes Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Erciyes Üniversitesi Özel Olimpik Oyunları”nda Ödemiş’i temsil edecek engelli öğrenciler, Belediye Başkanı Bekir Keskin tarafından uğurlandı.
29 Eylül-1 Ekim 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan olimpik oyunlara Ödemiş Belediyespor’u temsilen Efe Özel Eğitim Okulu’ndan yedi engelli öğrenci, bir idareci ve bir antrenör katılıyor. Basketbol branşında yarışmalara katılacak olan öğrencilere, Ödemiş Belediyespor Kulübü tarafından üzerinde Engelsiz Kahve’nin logosu bulunan özel forma ve eşofmanlar hazırlandı. Gerekli malzeme temini de yapıldı.
Ödemiş Belediyesi Engelsiz Kahve’de engelli öğrencilerle biraraya gelen Başkan Keskin, sporculara başarılar diledi. Keskin, “Kayseri’de yapılacak olan yarışmalarda Ödemiş’i temsil etmenizden dolayı büyük mutluluk duyuyor ve başarı ile döneceğinize inanıyorum. Ödemiş Belediyesi olarak kentimizdeki engellilerin sosyal yaşamlarına katkı sağlamak için açtığımız Engelsiz Kahve’nin giderek daha fazla vatandaşımız tarafından kullanılması projenin amacına ulaştığını gösteriyor. Bu projenin diğer belediyelere de örnek olmasını, ülkemizdeki engelli vatandaşların sosyal yaşama katılması konusunda katkı sağlanmasını istiyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi