HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta mücadele eden Ödemişspor kendi evi ve seyircisi önünde oynadığı ikinci yarının ilk maçı olan İzmirspor’u 3-2 yenerek, ikinci yarıya 3 puanla başladı. Ödemiş Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanan mücadeleyi Bursa Bölgesi hakemlerinden Ozan Yalçın yönetti. Maçın diğer hakemleri yine bursa bölgeselin Erdinç Tufan ile Murat şimşek yardımcı hakemler olurken, maçın dördüncü hakemi ise Veysel Karani Özkan oldu.

İlk Yarıyı Ödemişspor baskılı oynadı. Rakip takım İzmirspor akıllı bir futbol sergilerken, Maçın 14. Dakikasında Ödemişspor ’da Kaptan Halil’in kendi kalesine attığı golle İzmirspor 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıya istekli ve hızlı başlayan Ödemişspor aradığı gollü maçın 50. Dakikasında Gökhan Özkan’ın attığı golle 1- 1 beraberliği yakalayan Ödemişspor bu golden 5 Dakika sonra İzmirsporlu futbolcunun gole giden rakibe engellediği gerekçesiyle maçın hakemi Ozan Yalçın beyaz noktayı göstererek, Ödemişspor lehine Penaltı verdi. Bu penaltı vuruşunu iyi değerlendiren Kaptan Halil Karataş, gole çevirdi ve Ödemişspor durumu 2- 1 yaptı. Ve böylece Kaptan Halil Karataş kendini taraftarlarına affettirdi. Bu golden sonra İzmirspor baskı kursada bu baskı etki yaratmazken, Ödemişspor 65. Dakikada ikinci golün sahibi Gökhan Özkan tekrar sahneye çıkarak durumu 3-1 yaptı. Konuk takım İzmirsporun ikinci golü 84.Dakikasında Tugay’dan geldi. İkinci yarının sonuna 8 Dakika ilave olsa da maçta başka gol olmayınca Ödemişspor maçı 3-2 kazandı.

Maç sonrası sevinç gösterisi

Ödemişspor maçı 3-2 kazanmasının ardından Ödemişsporlu taraftarlar takımlarını yanına çağırarak, tezahürat yaptılar. Daha sonra Soyunma odasına giden Ödemişsporlu futbolcular burada galibiyeti kutladılar.

Editör: Haber Merkezi