HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş'in tek golü 81'de Gürkan'dan geldi.

İlk yarıda golleri kaçıran taraf Tire Belediyespor oldu. 9, 31 ve 38. dakikalarda Aydın Kuzu ve Buğra Civek net fırsatları gole dönüştüremedi. 45'te Tire savunmasındaki elle müdahale sonrası Ayberk Demirbaş penaltı noktasını işaret etti. Ödemişspor'da topun gerisine gelen Zafer Çevik üstten auta yollayınca devre golsüz sonuçlandı.

İkinci yarıda baskı kuran Ödemişspor, 51 ve 67. dakikalarda Mehmet Gürleyen ve Şamil Günay ile girdiği pozisyonlardan gol çıkartamadı. 65'te Aydın Kuzu'nun şutunu kaleci Yaşar tokatladı. 72'de Halil'in kullandığı köşe vuruşunda top doğrudan direğe çarptı. Ödemiş aradığı golü 81'de buldu. Hakkıcan'ın çalımları sonrası ceza yayı gerisinde topla buluşan Gürkan'ın şutunda top yerden sekip ağlara gitti. Ödemişspor 1-0 öne geçti. 85'te Erhan Eren'in şutunda kaleci Yaşar gole izin vermedi. Kalan sürede başka gol olmayınca Ödemişspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kırmızı-Lacivertliler derbi galibiyetini ve liderlik coşkusunu taraftarlarıyla paylaştı. Tire Belediyespor ilk mağlubiyetini Ödemiş deplasmanında yaşadı.

Ödemiş Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanan mücadeleye Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Ödemişspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Turan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şeref tribününden izlediler. 

MAÇ SONRASI FUTBOLCULAR GALİBİYETİ TARAFTARLARLA PAYLAŞTI

Ödemişsporlu futbolcular maçının son düdüğü sonrası galibiyet sevincini hem çamlık tarafında bulunan taraftarlarla hem de şeref tribünün olduğu yerde taraftarlarla kutladılar.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “ Tire Belediyespor ile her zaman olduğu gibi güzel ve ebedi dostluğun olduğu güzel bir karşılaşma oldu. Ortada geçen bir maç izledik. Son dakikalarda oyuncularımız tek kale oynadılar. Tabii ki sakatlarımız da çoktu. Hocamız oyuncu değişiklikleri mevki değişiklikleri yaptı. Bizim aleyhimize olan ilk yarı da korkutucu pozisyonlar vardı. Bir tane penaltı kaçırdık. O penaltı daha önce olsaydı belki daha rahat oynardık. Ama yine de hem hocamızı hem de  hocamızın verdiği görevi yerine getiren sahada bunu uygulayan futbolcularımızı, seyircimizi coşturan ve şampiyonluk yolunda büyük bir görev yapan futbolcularımızı ve teknik heyetimizi yönetim kurulu üyelerimizi kutluyorum” dedi.

Ödemişspor Kulübü Başkanı Mustafa Turan, “  Skoru tahmin ediyorduk. Tabii ki deplasmanda 3-0 kaybımız vardı. Herkesin gözünde başka bir senaryo yazıyordu. Ama biz kendimizden emindik. Bu tür maçlarda hatalar olabiliyor. İlk maçta eksiğimiz var. Belki de oyun istediğimiz gibi gitmedi. Takımı tanıdık. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız işin ciddiyetinin farkına vararak ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Bir penaltı kaçırdık. Olmasaydı daha rahat olurdu.  Takımın kalitesi belli.  Tire’de deplasmanda bir maç kaybettik. Burada da onun telafisini yaptılar. Bir maç eksiğimizle Tirenin bir puan önünde lideriz. Hafta içi bir maç daha oynayacağız. Onu kazandığımız zaman hedeflediğimiz yere şampiyon olarak grubu tamamlayıp finallerde gerekeni yapacağız. Transfer sezonu başlıyor. Transferler yapacağız” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gürel, “ Takım bir kere inanmıştı. İlk maçı Tire’de kaybetmiştik. Ödemiş’te ki maçı alacağımızı biliyorduk.  Ama bugün galip gelip lider olduk. Bundan sonra daha iyi sonuçlar alarak Ödemişimizi laik olduğu yere taşıyacağız” dedi.

Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, “ Bugün günlerden Ödemişti. Ödemişspordu. Kazandığımız için mutluyuz. Soğuk havada ısındık birazcık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

KULÜP BAŞKANI MUSTAFA TURAN VE ÖZAY KAPTAN’DAN TEBRİK

Ödemişspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Turan ve Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan maç sonrası soyunma odasına giderek galibiyetten dolayı futbolcuları kutladılar.

Editör: Haber Merkezi