HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Beydağ Atatürk stadında oynanan mücadeleyi, Beydağ Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, Kiraz Kaymakamı Onur Titiz, Beydağ Belediyespor Kulübü ve Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar,  Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, Beydağ Jandarma Komutanı Mesut Erteke  birlikte şeref tribününden izlediler.

Beydağ Belediyespor’ un golleri  maçın 10. dakikasında Ali Alpdoğan’dan gelirken, maçın 20. dakikasında Kiraz 1 Eylül Belediyespor durumu 1-1 yaptı. 32. dakikada Halil Karataş durumu 2-1, 32. dakikada Ali Alpdoğan durumu 3-1, maçın 38. dakikasında Rıza Çelik durumu 4-1 yaparken ilk yarı sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Beydağ Belediyespor 70. dakikada Nail Cengiz ile durumu 5-1 yaparken bu golden 8 dakika sonra 78. dakikada Kiraz 1 Eylül Belediyespor durumu 5-2 yaptı. 78. dakikada penaltı kazanan Kiraz 1 Eylül Belediyespor durumu 5-3 yaptı.

KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

Maçın 69. ve 85.dakikalarında Beydağ Belediyesporlu ve Kiraz 1 Eylül Belediyespor takımlarından birer futbolcu kırmızı kart görürken her iki takımda 10 kişi mücadele etiler.

Beydağ Belediyespor Teknik Direktörü Cumhur Kader, “ Maça büyük ilgi vardı. Şehir dışından ve Beydağlı taraftarlar maçı izlediler. Kulübümüze daha öncede hizmet etmiş yöneticiler işadamlarına, Beydağ Jandarma Komutanı Mesut Erteke ’ye Beydağ İlçe Gençlik Spor Müdürü Yavuz Öner ve eski Belediye Başkanı Muhsin Pulcuya,  Yusuf Çalpa, Nedim Yılmaz’a teşekkür plaketi verildi.”

Editör: Haber Merkezi