HABER: DİLEK AYVALI

İzmir Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda şampiyonluğun en güçlü isimlerinden Bayındırspor ligin hemen başında ele geçirdiği liderlik koltuğunu Çeşme Belediyespor’a kaptırdı.

5’nci haftada deplasmanda Alaçatıspor’a 4-1 yenilen Bayındırspor hem liderlikten oldu, hem de puan cetvelinde 3’ncülüğe geriledi. Taraftarını üzen sarı kırmızılılar Özçamdibispor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Alaçatıspor karşısında alınan beklenmedik yenilginin kendilerini hedeften saptırmayacağını belirten kulüp başkanı Ahmet Toru, “Rakibimiz karşısında istediğimiz futbolu oynayamadık. Takım olarak gerekli dersleri çıkardık. Bizleri deplasmanda bile yalnız bırakmayan taraftarımıza verdiği karşılıksız destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Sarı kırmızılılar, Balçova belediye Termalspor’u 3-0, Küçükmenderes derbisinde Ödemişspor’u 1-0, Narlıdere Belediyespor’u ise 2-0 ile geçerken, Güzelbahçe Belediyespor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Bayındırspor tek yenilgisini Alaçatıspor önünde 4-1’lik skorla aldı.

Editör: Haber Merkezi