HABER: DİLEK AYVALI

Başkan duran yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, "22.11.2019 itibariyle bazı yazılı ve görsel medyalarda Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı hakkında gerçeği yansıtmayan haberler karşımıza çıkmaktadır.

Söz konusu haberlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Tire Belediyesi tarafından 70 milyon TL harcanarak inşa edilen stadın sahipsiz kaldığı ve şahsımın taraftar desteği olmadığı gerekçesiyle amatördeki Tire Belediyespor’un maçlarının Gazi Mustafa Kemal Stadı’nda yapılmasına da izin vermediğim ifadeleri gerçeği yansıtmamakla birlikte tamamen yalandır.

Kulübümüz maçlarını Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda oynamakta ve stadın tüm bakımları belediyemiz personeli tarafından yapılmaktadır. Hatta Tire Belediye Spor'un 24.11.2019 tarihindeki maçı yine stadımızda oynanacaktır. Daha önce oynadığı maçlar ile ilgili her türlü görsel de elimizde mevcuttur.

Bu ve benzeri yalan haber yapanlar ile ilgili hukuksal konularda gereğinin yapılacağını bildirir, halkımıza saygılarımı arz ederim".

Editör: Haber Merkezi