İzmir 1.Amatör Lig’de 5.hafta maçlarının oynandığı ve Küçük Menderes takımlarının yer aldığı 9.grupta Selçuk Efesspor-Bayındırspor maçında olaylar çıktı. Bayındırspor’un deplasmanda 82.dakikada 2-0 önde götürdüğü müsabakada birden ortam gerildi ve Selçuk ekibinden 6 oyuncu kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.
Maçın son diliminde Bayındırsporlu korner atmak için köşeye giderken Selçuk Efesspor kalecisinin tokadına maruz kaldı. Bu olaydan sonra birden ortam gerilirken Bayındırspor antrenörü Mustafa Memişoğlu oyuncularını saha kenarına çekti. Sonrasında ise hakeme saldıran Selçuk Efessporlu 6 oyuncu kırmızı kart gördü.
Hakeme karşı agresif bir tutum sergileyerek 6 oyuncusu kırmızı kart gören Selçuk Efesspor oyun kuralları gereği hükmen mağlup oldu. Bayındırspor’un hükmen 3-0 galip sayıldığı maç ile ilgili olarak uygulanacak ceza yöntemini Federasyon Disiplin Kurulu daha sonra açıklayacak. Bayındırspor aldığı bu hükmen galibiyetle ligde 5’te 5 yaptı ve 15 puana yükselerek liderliğini sürdürdü.
Grupta oynanan diğer müsabakada ise Kiraz 1 Eylülspor kendi sahasında Beydağ Belediyespor’u ağırladı. Ligde kötü günler geçiren Kiraz ekibi bu maçta da istediği oyunu sergileyemedi ve müsabakadan 3-1 mağlup ayrıldı ve puansız olarak son sırada yer aldı. Beydağ Belediyespor ise deplasmanda aldığı bu galibiyetle puanını 7’ye yükseltti.
Editör: Haber Merkezi