Haber: Dilek Ayvalı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi İzmir’de İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile bir araya geldi.

Toplantıya, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi’nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Partili Belediye Başkanları ve ilçe başkanları katıldı.  İzmir’de İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile bir araya geldi.

İZMİR’İ KAZANMAYA SÖZ VERDİK

Toplantıya katılan AK Parti Tire İlçe Başkanı M. Selman İçelli, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Nihat Zeybekçi, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ, İl Başkanımız Aydin Şengül, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla kahvaltıda buluştuk. Nihat Beyle İzmir’i değerlendirdik. İzmir’i kazanmaya söz verdik” dedi.

ZEYBEKÇİ’NİN HALASI TİRE’DE

Başkan İçelli, Nihat Zeybekçi’nin İzmirli olmadığını yönündeki ifadelere de cevap verdiğini aktararak, “Nihat Bey, İzmirli olmadığımı söyleyenlerin soyadına bakmalarını, İzmir’de 9 iş yeri bulunduğunu ve İzmir’in en çok vergi ödeyen ilk 10 şirket arasında olduklarını söyledi. Ayrıca Tire’ye ayrı önem verdiğini, bir anlamda Tireli olduğunu, Halasının Tire’de oturduğunu, abisinin halasıyla Tire’de büyüdüğünü, halası vefat edince abisinin Denizli’ye geldiğini söyledi” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi