HABER: DİLEK AYVALI

Ateş Halat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ateş şirket hakkında bilgiler vererek şunları kaydetti, “Şirketimiz Tire’de ihracat yapan öncü kuruluşlardan biridir. Bayındır’da da bir fabrikamız var ve burada ip ve halat üretimi yapıyoruz. Günlük 50 ton üretim kapasitemizle 400 kişiye istihdam sağlıyoruz. Bursa, Ankara ve İzmir’de büyük sevkiyat ve malzeme depolarımız bulunuyor. Öte yandan Gürcistan ve Çin’deki ofislerimizle yurt dışındaki büyük pazarda faaliyet gösteriyoruz. 40 kişilik pazarlama ekibimizle tüm Türkiye’de bayi ile müşterilerimizin hizmetindeyiz” dedi.

Milletvekili Kırkpınar, “Tire’de sanayi, ticaret ve ihracat daha da geliştirilmeli. Kent adını turizmi ve tarihi ile duyuruyor ancak geçmişteki gibi üretimin de merkezi olabilecek düzeyde. Tire’de bu potansiyel var. Bunu hep birlikte başaracağız. Sizler Tire’nin geçmişte çok büyük öneme sahip önemli ticaret ürünlerinden biri olan urganının şu an sürdürücülerindensiniz. Sizleri kutluyorum çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Milletvekili Kırkpınar’a bu ziyarette AK Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Selman İçelli, Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, Gençlik Kolları Başkanı Turgut Gündem, yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi