AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Ödemiş Ziraat Odası’nı ziyaret etti.
Dün öğleden sonra Ödemiş Ziraat Odası Başkanı, ziraat odası yönetim kurulu üyeleri ve çeşitli beldelerden gelen üyelerle biraraya gelen Ulema, iktidarlarında, tarımda büyük ilerlemeler kat edildiğini ifade ettiği konuşmasında, “Ülkemiz tarım konusunda dünya sıralamalarında ilk sekizde yer almakta. Bu gerçekten bizler için gurur kaynağıdır. AK Parti hükümeti olarak, dokuz yıldır, çiftçilerimize, tarıma ve hayvancılığa verdiğimiz destekler gözler önünde. İktidarda olduğumuz dokuz yıl boyunca ayrı ayrı 52 teşvik programını çiftçilerimize sağladık. Tarım sigortası da ilk bizim dönemimizde gerçekleşti” dedi.
Ulema ardından sözü İzmir’e getirerek, seçimlerde verdikleri 35 projeyi hayata geçireceklerini, şu anki İzmir’in durumunun büyük bir köyden farksız olduğunu iddia ettiği açıklamalarını şöyle tamamladı:
“Bilindiği gibi, başbakanımız sayın Recep Tayip Erdoğan, geçtiğimiz 12 Haziran seçimlerinde 35 İzmir’e 35 proje sözü vermişti. Bu söz unutuldu diye düşünülmesin, bizler bu projeleri tamamlayacak ve Türkiye’nin üçüncü sırada yer alan Ege’nin incisini büyük bir köy olmaktan kurtaracağız. Seçimden sonraki 5 ayda 5 projemizin de başlangıcını yaptık.”
İzmir Milletvekili Ulema, konuşmalarının ardından gelen soruları yanıtladı. Ardından başka bir toplantıya yetişmesi gerektiğini ifade ederek ziyaretini sonlandırdı.
Editör: Haber Merkezi