Haber: Dilek Ayvalı

CHP Tire İlçe başkanı Hakan Şenoyar'ın başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısına, tüm yönetim kurulu üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları başkanları da eksiksiz katıldı.

Sosyal mesafe ve virüs korunma tedbirleri alınarak gerçekleşen toplantıda üye güncelleştirilmesi, yeni üye yapımı ve örgütlenme, Tire'deki orman ve ağaç katliamları, köy muhtarlarıyla yapılacak görüşmeler, ülke gündemi, Tire asfalt çalışmaları konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesinin Tire’ye ne kadar önem verdiği konuşuldu.

Toplantıda bazı kararlar alındı. Ayrıca yönetim Kurulu toplantısından sonra tüm yönetim, kadın ve gençlik kolları başkanları ile tam kadro sosyal korunma sağlanarak, hep birlikte fotoğraf çektirdi.

BU ŞAHSIN ADINI SÖYLEMEK BİLE MADALYADIR

Toplantının ardından geçtiğimiz gün bir öğretim üyesinin TV proğramında değindiği konu hakkında basın açıklamasına destek verildi. Ünirversite öğrencilerine hakarete bir tepkide CHP Tire İlçe Örgütünden geldi. Bu konu ile ilgili açıklamayı da Tire örgütü adına CHP Tire ilçe başkanı Hakan Şenoyar yaptı. Şenoyar şöyle konuştu, "Memlekette tuhaf tuhaf işler olmaya başladı. Biri çıkıp üniversitelerle ilgili ki bu üniversitede çalışan eğitim görevlileri, memıurlar, öğrenciler ve müstecirlerin tamamını kapsayan ve tamamına ağza alınmayacak hakaret içermektedir. Bunun geniş ya da ayrıntılı açıklamasına gerek yoktur. Kendisi ya da bir yakını vasıtasıyla herhengi bir üniversite ve yükseköğretim kurumuna temas eden her bir birey zaten bu konuda gerekli hassasiyeti gösterecek yeterliliktedir. CHP Tire İlçe Başkanlığı olarak adını bile söylemenin madalya olacağı şahsı kınıyor, kendisini ahlaklı olmaya davet ediyor, yasal çerçevede de gerekli cezayı alarak meslekten men edilerek, bu okulların fuhuş yuvasına çevrildiğini düşünerek bunu ifade etmesinden dolayı kendisine gerekli cezanın verilmesini talep ediyoruz."

Editör: Haber Merkezi