HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Saadet Partisi Ödemiş Teşkilatı Hafta sonu Bucak Mahallesine ziyaret gerçekleştirdi. Saadet Partisi Ödemiş İlçe teşkilatı saha çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Saadet Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Şahap Bozkurt ve Yönetimi hafta sonunu Bucak Mahallesine ziyaret gerçekleştirerek çiftçilerle birlikte Saadet Partisi olarak iktidara geldiklerinde yapacak oldukları projeler hakkında bilgi verdiler. Saadet Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Şahap Bozkurt, “Hafta sonunu Bucak Mahallesinde bulunan çiftçilerimizi ziyaret ederek geçirdik. Bu ziyarette gördük ki vatandaşlarımızın tek sorunu ekonomik sıkıntılar olduğunu görüyoruz. 

BOZKURT “EKONOMİNİN KÖTÜ GİDİŞİNİN SEBEBİ DIŞ GÜÇLER Mİ EĞER ÖYLESE BU DIŞ GÜÇLER KİM”

Bozkurt hükümet ekonominin kötü gidişi olarak dış güçleri gösteriyor. Bende soruyorum ekonomimizi yıkmak isteyen bu dış güçler kim bu dış güçler ABD, İngiltere, Almanya veya 15 Temmuz darbesinin failidir dediğiniz Birleşik Arap Emirlikleri mi? Madem bu kriz dış güçlerin operasyonu peki bu operasyona karşı hangi politikaları uyguluyorsunuz. Madem bu kriz dış güçlerin operasyonuysa peki bu operasyona karşı hangi politikaları uyguluyorsunuz.  20 yılın sonunda hala daha dış güçler bize müdahale edebiliyorsa, bunu söylemek 20 yıldır dış güçlerin hizmet edildiğinin bir itirafı değil midir?

“ÇÖZÜM YOLU BELLİDİR SAADET PARTİSİNİN İKTİDAR OLMASI”

Aslında bugün ülkemizdeki ekonominin en net açıklaması şudur. İktidarın yanlış politikaları sebep, yüksek enflasyon sonuçtur. İktidarın hatada ısrarı sebep.  Faize giden milyonlarca lira sonuçtur. İktidarın inadı sebep, ekonominin bu hali sonuçtur. Ülkemizde son günlerde üstü örtülü bir devalüasyon gerçekleşmiştir, bu durum 7’den 70’e herkesi etkilemektedir. Artık mevcut iktidarın bu sorunların üstesinden gelemediği açık ve net olarak görülmüştür. Çözümün adresi bellidir, yapılacak ilk seçimlerde Saadet partisinin iktidara getirilmesidir” dedi.

Editör: Haber Merkezi