AK Parti Ödemiş İlçe Başkan Adayı Şerif Delibalta, yaklaşan kongre öncesinde gazetemize yaptığı ziyarette, adaylık sürecini değerlendirdi. Delibalta, “Siyaset sevgiyle yapılır. Biz de tüm teşkilatımızı kucaklayarak AK Parti’ye yakışır bir hizmet sürecini devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.
AK Parti Ödemiş İlçe Başkan adayı Şerif Delibalta gazetemizi ziyaret etti ve kongre süreci öncesinde açıklamalarda bulundu. Şu anda takvimin işlediği AK Parti’de Ödemiş İlçe Teşkilatı’nın 26 Kasım’da gerçekleştireceği kongreden bir süre önce başkanlık için aday olduğunu açıklayan ve çalışmalarını sürdüren İl Genel Meclisi eski Üyesi Şerif Delibalta bu işi sevgiyle, zevkle yapacaklarını dile getirdi.
AK Parti’nin kurucularından olduğunu söyleyen Delibalta, İl Genel Meclisi üyesi olduğu yıllarda arkadaşlarının da desteğini alarak daimi encümen seçildiğini hatırlattı.
Ortaokul yıllarından itibaren siyasete ilgi duymaya başladığını ve bunun aileden gelmiş olabileceğine, genetiğe bağlanabileceğini kaydeden Delibalta, “Siyaset topluma yön veren bir mekanizma ve ben ortaokul 2.sınıfta siyasete ilgi duymaya başladım. Bu süreçte Sosyal Bilgiler dersi siyasetin konuşulabileceği en yakın dersti. Bu derslerde öğretmenimle tartıştığım zamanlar da oldu” dedi.
Ödemiş teşkilatının yapısına ve siyaset anlayışına, teşkilatın beklentilerine hakim olduğunu öne süren, Delibalta, “Partimiz, gerek teşkilat yapılarıyla, gerekse hizmet anlayışı ile Türkiye’deki tüm siyasi oluşumlardan farklı bir tarz ortaya koymuştur. Bizde önemli olan hizmettir, bu hizmet kervanının yürümesidir. AK Parti’de hizmet çıtasının hiçbir zaman aşağı düşmesi söz konusu değildir. Şahıslar üzerinden siyaset yapılmadığının bilinci ile ben de ekibimle birlikte bu hizmet çıtasını daha yukarı taşıma hedefiyle göreve talip oldum. İnanıyorum ki kongre sonucu ne olursa olsun, kazanan partimiz, kazanan hizmet davamız, kazanan ilçemiz olacaktır” şeklinde konuştu.
Kuruluştan bugüne kadar hizmet eden yönetimlerin her zaman en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını hep birlikte gördüklerini dile getiren Şerif Delibalta, “Her arkadaşımız, elinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştı. Bizler bunu görüyor ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Dediğim gibi siyaset bir sevda işidir, bir heyecan işidir. Heyecanı bir an bile kaybetmeye gelmez. Biz göreve talip olurken, bu heyecanı en kuvvetli şekilde içimizde hissettiğimiz, başkalarına da hissettirdiğimizi gördük. Beklentilere cevap verebileceğimizi gördük. Hepimiz için hayırlısı olsun” söylemlerinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi