HABER/ Dilek ACAR - Faruk ÇARK

Ödemiş’in hak ettiği değeri bulması adına elinden geleni yapacağını belirten Şen, bu konuda kapılarının herkese açık olduğunu Ödemiş için en iyi olanı gerçekleştirmek adına önerilere açık olduklarını söyledi.

Şen, ülke olarak zor günler geçirdiklerini de dile getirerek Koronavirüs sebebi ile verdikleri mücadele için sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.

Şen, "Ödemiş Devlet Hastanesi, pandemi sürecinde gerçekten başarılıydı. Gerçekten iyi hizmet verdiğini de düşünüyorum. Sağlık açısından şanslı günler yaşıyoruz. Umuyorum daha da güzel olacak. Sağlık çalışanlarımıza bu zorlu mücadelelerinde teşekkür ediyorum.  Ödemişimiz için hayata geçirmek istediğim çok projem var. AK Parti hükümeti olarak Ödemiş'imize barajlar, TOKİ, Organize Sanayi Bölgesi, doğalgaz, tarımsal üretim yönünde çok yatırımlar yaptı. Ve daha fazlası içinde elimizden geleni yapacağız.  Mutlaka yapmak isteyip yapamadığımız hayallerimiz var ama hayaller, gerçeğe dönüşünce daha güzel olacak.”

2021 AĞUSTOS’TA TESLİM

Şen, "TOKİ inşaatımız, hızlı bir şekilde devam ediyor. 59 blok, sekiz daire olacak şekilde 468 konutumuz var. Proje kapsamında sekiz tane ticaret merkezi ile bir tane de cami yapacağız. Proje bu şekilde devam ederse 2021'in Ağustos ayında TOKİ konutlarımızı vatandaşlarımıza teslim etmeyi düşünüyoruz. Bunun yanı sıra TOKİ projesi kapsamında daha farklı girişimlerimizle projeye ilaveler yaptırmayı da planlıyoruz.”

DEMİRYOLU YENİLEME ÇALIŞMASI DEVAM

Şen, “Devlet Demiryolları iş birliğinde elektrikli tren direklerimiz de dikildi. Gergi direklerimiz, Torbalı'dan itibaren yapılmaya başlandı. Allah nasip ederse bu yılın sonuna kadar o konuda da çok büyük bir yol kat edeceğiz. Sonraki aşamada da bu konuda Kiraz'da çalışmalar olacak. En büyük güzellik, trenin Kiraz'a da gitmesi. 'Ne faydası var?' derseniz Uşak Organize Sanayi Bölgesi, tüm ürettiklerini İzmir'e trenle getiriyor. Trenin Kiraz'a gitmesinin bizim için en büyük faydası da bu olacak.

BOZDAĞ SALİHLİ YOLU ÇALIŞMASI BAŞLAYACAK

Şen, “Bozdağ Yolu ile ilgili de girişimlerimiz oldu, projesi şu anda çiziliyor. Aralık ayına kadar çalışmalarımızı tamamlayıp yol kapsamında ihalelilerimizi de gerçekleştireceğiz. Salihli'den Ödemiş'e giden 50 kilometrelik yol, büyük dolgular ve yol genişletme çalışmalarıyla hizmete açılacak. Umuyorum 2023'ten evvel çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bu konudaki projelerimiz de bitmek üzere."

ORGANİZE SANAYİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Şen, “Organize Sanayi Bölgesi kapsamında da inşaata başlayan firmalarımız olduğunu söylemek istiyorum. Ben, çalışmaların daha da hızlanacağına inanıyorum. Doğalgaz, Kiraz'a da gidiyor. Bu kapsamda Organize Sanayi Bölgesi'ne de doğalgaz gitmiş olacak.”

ÖDEMİŞ’TE TURİZME KATKI SAĞLAYACAK PROJELER HEDEFİMİZ

Şen, “Öte yandan turizme katkı sağlayacağını düşündüğüm bir tesis hayalim de var. Orman içi bir dinlenme tesisi düşüncem var. Hayalim, bungalov evler yapıp doğal turizmi gerçekleştirebilmek. Hem öğrencilerimize, gençlerimize kamp alanı yaratacağız hem de herkesi doğayla buluşturacağız. Bu arada memleketimizde fakülte kurulması adına da girişimlerde bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi