Milliyetçi Hareket Partisi Kiraz İlçe Başkanı Musa Özdemir, MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefat yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Başkan Özdemir açıklamasında şunları kaydetti, “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey, inanmış bir dava adamı, Türk devlet ve siyaset hayatına derin izler bırakmış bir mücadele insanıdır. Fırtınalı yıllarda, çetin yollarda, zorlu şartlarda, sıkıntılı dönemlerde ülkesine ve ilkelerine cesaretle sahip çıkmış, duruşunu ve fikri tutarlılığını hiç bozmamıştır.

Merhum Türkeş Bey'in iki büyük eseri olan Milliyetçi Hareket Partisi’yle Ülkü Ocakları emin ellerdedir, ehil yüreklere teslimdir, hiçbir fitne, fesat eğilimin tarihi duruşumuza ve ülkülerimizin onuruna zarar vermesine fırsat verilmemektedir. Milliyetçi Hareket Partisi bugün milletimizin gönlünde taht kurmuş, zaman içinde gücüne güç katmış, Türkiye karşıtlarının haricinde, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştır.

İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak iradesiyle kutlu varlığımız millete hizmet yolundan asla sapmayacaktır. Her zaman olduğu gibi Türk- İslam ülküsü güvence olmayı sürdürecektir.

Birlik, uzlaşma, hoşgörü, dayanışma ve yardımlaşma ile huzur, refah, istikrar ve güçlü bir Türkiye’nin kapısı ardına kadar aralanacaktır. Bize düşen görev, bin bir emekle elde ettiğimiz siyasal kazanımlarımızı geriye döndürecek ve fikri mücadelemizin hızını yavaşlatacak tuzaklara dikkat etmek olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 24’üncü yıldönümünde merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’e, ayrıca dava şehitlerimize, fani hayattan göç etmiş değerli ülküdaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıralarını şükranla yad ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun diyorum.”

Editör: Haber Merkezi