AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Ödemiş İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Rıfat Sait, teşkilatla buluşmasında bölgenin sorunlarını dinledi ve çözüm üretmek için elinden gelen gayreti göstereceğini söyleyerek, “Emrinizdeyim” dedi.
Uluslararası Balkan Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler ve eşi Sevilay Sait ile birlikte Ödemiş ilçesini ziyaret eden İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Ödemiş’in sadece tarımla değil, turizm yönüyle de önplana çıkarılması gerektiğini vurguladı.
Seçim bölgesi olmamasına rağmen, böylesine bereketli topraklara hizmet etmeleri gerektiğini söyleyen Rıfat Sait, “Bölgede ihracatla ilgili, istihdamlar ilgili sıkıntılar varmış. İstihdam konusuyla her yerde karşılıyoruz. Bunu AB kalkınma projesi ve 35 İzmir’e 35 proje konusuyla çözmeyi planlıyoruz. Ödemiş bizim için önemli bir yer. Sadece patates açısından değil, tarihi ve turizmi açısından zengin bir kent. Turizm konusunda Bozdağ, Gölcük, Birgi gibi önemli potansiyel yerleşimler var. Bozdağ’da kış aylarında yer bulunmuyor. Yatak kapasiteli artmalı veya yeni yerler açılmalı. Süt fiyatlarının artırılması ve üreticinin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.
“YEMİ BALKANLAR’DAN GETİRELİM”
Teşkilatta yem konusundaki sıkıntıların dile getirilmesi ve fiyatların pahalı olmasının dile getirilmesi üzerine açıklama yapan Rıfat Sait, “Yemin Balkan ülkelerinde hangi fiyatlarda satıldığı konusunda araştırma yapacağım. Eğer daha uygun fiyatlarda temini mümkünse, yemi Balkanlar’dan getirelim” ifadesinde bulundu.
“MUHALEFET HALKI ÇÖZEMEDİ”
AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait açıklamalarını şöyle tamamladı: “Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyük avantajı halkla iç içe olmasıdır. Rahmetli Adnan Menderes, Turgut Özal gibi halkla iç içe bir lider. Muhalefet, halkı çözemedi. Tayyip Erdoğan’ın her özelliğini tartışabilirsiniz, daha iyisini de bulabilirsiniz ama halkla birlikteliği tartışılmaz bir özellik. Benim milletvekili olmam beklenmiyordu. 6.sıradaydım. Bıçak sırtıydı. Seçim sürecinde gittiğim her yere eşimle birlikte gittim. Aile çok önemli bir faktör. Eşler evde erkekleri etkiler. Biz insanların kalbine girmeye çalıştık. O verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Makamlar geçicidir, önemli olan halkın gönlüne girmek. Yerel seçimlerde belki de İzmir’de bunu yapamadığımız için başarısız olduk. Parti için değil, Allah rızası için, hizmet için yapmalıyız.”
Rıfat Sait’in teşkilat ziyaretinde İlçe Başkanı Ali Hadim, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti ve Sait’e çiçek takdim etti. Sait’in ziyaretinde 2.Başkan ve Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Karabıyık, Teşkilat Başkanı Kadir Kaçar ve Kadın Kolları Başkanı Tülay Deliorman da hazır bulundu.
Editör: Haber Merkezi