Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Örgütü Ramazan Bayramı’nın 2.günü parti binasında bayramlaştı. Bayramlaşma törenine CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli de katıldı.
CHP Ödemiş İlçe Örgütü Ramazan Bayramı’nda ilçe binasında partililerin katıldığı törende bayramlaştı. Parti binasındaki bayramlaşma töreninde Türeli’nin yanısıra CHP İlçe Başkanı Emin Öztürk, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, belde belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları ile partililer hazır bulundu.
İlçe Başkanı Emin Öztürk burada yaptığı konuşmada birlik beraberlik içerisinde hem 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı hem de Ramazan Bayramı’nı kutladıklarını ifade ederek, tüm Ödemiş halkının iki bayramını birden kutladı ve CHP’nin ülkedeki öneminden bahsetti.
Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli de parti binasına gelen partililerin ve Ödemişlilerin her iki bayramını birden kutlayarak, “Bugün burada birlik içerisindeyiz ve hep böyle olmalıyız. Genel seçimi geride bıraktık artık önümüzde yerel seçimler var. Projelerimizi halka daha iyi anlatarak 2014 yerel seçimleri ile 2015’teki genel seçimlerde hedeflerimize ulaşmalıyız. 2009 yerel seçimlerinde yakaladığımız başarının daha üstüne çıkarak bu sefer 30 ilçenin tamamını almak istiyoruz. Yeter ki birlik beraberlik içerisinde olalım ve yapacaklarımızı iyi anlatalım. Bu vesileyle herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi