HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

CHP Ödemiş ilçe binasında yapılan basın açıklamasına CHP Ödemiş ilçe Başkanı Hamdi Halis, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, gençlik kolları ve partililer katıldılar.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, “İçimizde CHP ye gönül vermiş genç ve dinamik bir arkadaşımız Özgür Günlü ben kendisine şimdiden başarılar diliyorum. Partimiz kadın kolları ve gençlik Kolları örgütüyle uyum içinde çalışacaktır” dedi.

GÜNLÜ, “CHP TÜRKİYE’YE YÖNETMEYE TALİPTİR”

CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkan Adayı Özgür Günlü, “Ulusal direnişi yöneten, stratejik bir devrim başlatan, çağdaş bir yaşam modeli oluşturan ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi Cumhuriyet Halk Partisi bugünde Türkiye’ye yönetmeye talip olmuştur. Azimle, emin adımlarla yürüyen en büyük örgütlerden biridir. Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında olmaktan ben ve ekip arkadaşlarım adına onur duyduğumu belirtmek isterim.

“CHP GENÇLİK KOLLARI SOKAĞI TERK ETMEYECEKTİR”

Cumhuriyet ilkelerine ve temel prensiplerine büyük saldırıların olduğu günümüz Türkiye’sinde önemli süreçten geçiyoruz. Ve Gençler olarak bu acı durumun farkındayız. Biraz sonra açıklayacağım kararın altında bu farkındalık yatmaktadır. Güzel ilçemizin sahip olduğu genç nüfusun farkında olarak daha çok azim ve atak göstereceğiz. Gün gelecek bayrak asıp sandalye taşıyacağız. Gün gelecek söz sahibi olacağız.  Kimse şüphe etmesin ki Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş Gençlik Kolları Sokağı terk etmeyecektir. Ve geçmişte olduğu gibi sokakta mücadelesini sürdürecektir.  Bu mücadeleden asla dönmeyecek, yılmayacak ve asla vazgeçmeyecektir.

“CHP VE MÜCADELE BAYRAĞINI TAŞIMAK İÇİN ADAYIM”

Ödemiş Gençleri olarak hepimiz mücadele bayrağını taşımak için baş koyduğumuz bu yolda Cumhuriyet Halk Partisi gençlik kolları başkanlığına adayım. İşte tam da bu sebepten dolayı “ Geleceği Gençler Yazacak”  sloganımız ile 16 Şubat’ta yapılacak olan gençlik kongresinde Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Gençlik Kolları kongresinde sizden başkanlığı istiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi