HABER: FARUK ÇARK

Başkan Aydın yaptığı açıklamada, “AK Parti ilçe Başkanımız Muhammet Şen’in ve il gençlik kolları başkanı Eyüp Kadir İnan’ın tensipleriyle ve aynı zamanda AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün olurlarıyla bu göreve layık görüldüm. Önceki dönemlerde Ak Parti Gençlik Kollarında görev almış dava arkadaşlarımı Ödemiş ilçemize ve gençlerimize yapmış oldukları hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle Ödemiş gençliğine yakışır bir şekilde azimli ve özverili şekilde çalışmaya devam edeceğim” dedi.

GURUR DUYUYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu hedefte 2023-2053-2071 vizyonunundan taviz vermeden çalışmaya devam edeceğini ifade eden Aydın, “Gönül seferberliği adı altından yürütmüş olduğumuz çalışmalarımıza Ödemiş’te Cumartesi günü, Öğretmen Evi önünde kurmuş olduğumuz ak nokta standımızda gün boyu yeni üyeler kazandırarak devam ettik. Gençlik kolları olarak göreve başladığımız ilk günlerde can kardeşimiz Azerbaycan’a destek mesajımızı Ak parti Gençlik Kolları olarak ilettik. 25 yaşındayım, lise yıllarımdan beri gönül verdiğim Ak Partinin uzun yıllar sonra gençlik kolları başkanı olarak hizmet vermekten onur ve gurur duyuyorum” dedi.

ÖDEMİŞ GENÇLİĞİ İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzundaki yükünü bir nebze bile olsun hafifletebilirsem ne mutlu bana. Sorumluluğumuzun ve omuzlarımızdaki yükün farkında ve bilincinde olarak bu bayrağı yere düşürmeden bu onurlu görevi layığıyla yerine getireceğim. Ödemiş gençliği için çok güzel çalışmalarımız ve projelerimiz var. Bunları zamanla açıklayacağız. 8 Kasımda yapılacak olan 7. Olağan kongremizde tüm Ödemişli hemşerilerimize şimdiden davet ediyoruz. İnandığımız yolda Ödemiş Gençlik Kolları ailesi olarak hiç durmadan ve yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ödemişli hemşerilerimiz ve gençlerimiz bize inanarak güvensinler” dedi.

Editör: Haber Merkezi