CHP Tire İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Güngör’e tebrik ziyaretleri sürüyor.
Geçtiğimiz cumartesi günü Atatürkçü Düşünce Derneği Tire Şube Başkanı Günay Özbek ile Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özan, CHP İl Başkan adayları arasında adı geçen Ali Engin ile Karşıyaka İlçe Örgütü’nden Dilek Bilgin CHP Tire İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.
ÖZBEK, “CHP TİRE’DE İKTİDAR OLACAK”
Gerçekleştirilen ziyarette ADD Tire Şube Başkanı Günay Özbek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tire İlçe Örgüt kadrosunu beğendiklerini ifade ederek, “Bu kadro ile hedef artık yerel seçimlerdir. Babamı tanıdığımdan bu yana ben CHP üyesiyim. Ölene dek CHP’li kalacağım. Yaşadığım bu şehirde ve bu ülkede CHP’yi iktidarda görmek istiyorum. İlçe Başkanımız Mustafa Güngör’ü tebrik ediyor, birlikte çalışarak Tire’de CHP’yi iktidara getireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.
GÜNGÖR, “HEDEFİMİZ TİRE’DE YÜZDE 55 OY ALMAK”
CHP Tire İlçe Başkanı Mustafa Güngör, ziyaretlerden oldukça memnun olduğunu teşekkürleri ile ifade ederek, “Yönetim kurulumdaki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, biz birlikte borçsuz bir ilçe teşkilatı yarattık. Bayan üyelerimiz seçimlerde erkek üyelerimiz kadar çalıştırlar. Tire’de kadın üye sayımız 330’a ulaştı. Hedefimiz 500’e ulaşmak. Biz yüzde 38 oy oranı ile geçtiğimiz genel seçimlerde Tire’de Cumhuriyet tarihindeki en yüksek oyu aldık. Hedefimiz Tire’den yüzde 55 oy almak” dedi.
ÖZAN, “SEÇİMİ ALMAMA ŞANSIMIZ YOK”
ADD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özan, CHP’li olmanın bir ayrıcalık olduğunu vurgulayarak, “CHP’de iç çekişmeleri sürekli malzeme yapıyorlar. Çıkıp birileri CHP güçlü demiyor. CHP güçlü bir parti ise bu halka yansıtmanın yöntemini bulmalıyız. Tire CHP örgütünde çok büyük değerlerimiz var. Güçlü bir yönetimle Tire’de seçimi almama şansımız yok” dedi.
Editör: Haber Merkezi